Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома ако на некој не му беше јасно има најголеми шанси за прво место сезонава. Уште еднаш таква златна шанса нема да им се укаже долго време.

Јас не сум тој кој кажал дека Манџо е машина. Имам кажано дека ќе биде солиден и ништо повеќе. Факт е дека досега со Џеко се флопови.
Џеко е далеку од флоп, може да се смета за флоп ако следиш фудбал на rezultati.com . Прашај билокој навивач на Рома дали е задоволен од Џеко досега, се бори, асистира, све праи одлично, изостануваат голови, меѓутоа лично нему му недостасуваат голови не на Рома. Рома има 25 постигнати голови на 10 натпревари, и на секој натпревар на кој играл Џеко бил одличен[DOUBLEPOST=1446069248][/DOUBLEPOST]
Рома ако на некој не му беше јасно има најголеми шанси за прво место сезонава. Уште еднаш таква златна шанса нема да им се укаже долго време.
Истото важи и за Наполи и Виола, но по натпреварите досега Рома се издвојува малку пред Наполи по играта... А тоа уште долго време, чекај малце, вие на 1/4 од оваа сезона ја освоивте наредната, полека

Рома нема шанси да освојува титула.
Тоа ќе биде Интер :)

наполи имаа три стативи само јас што ги видов на комбиниран пренос (не гледав од почеток до крај) многу јако играат наполитанките алал да им е и стварно добар тим имаат
ич нема да ми биде криво да земат титула иако доста гадна ми е цела нивна појава :)

Рома???? Не ме јеби каква Рома. Да, ок е поред ваков Јувентус можда. Ја гледаше против Фиорентина утакмицата? Посед имаа под 30%, Фиорентина им направи над 20 шута на гол, а вториот гол го дадоа после опасна игра на Де Роси, ама пошто им одговара така си ќутат. Ја би рекол Наполи се најсериозни кандидати за титула иако ми се некако премногу зависни од Игуаин. Сепак уште е рано да се каже.

Рома???? Не ме јеби каква Рома. Да, ок е поред ваков Јувентус можда. Ја гледаше против Фиорентина утакмицата? Посед имаа под 30%, Фиорентина им направи над 20 шута на гол, а вториот гол го дадоа после опасна игра на Де Роси, ама пошто им одговара така си ќутат. Ја би рекол Наполи се најсериозни кандидати за титула иако ми се некако премногу зависни од Игуаин. Сепак уште е рано да се каже.
Рома си изигра класично by the book како што треба со Фиорентина и си ја плесна многу лесно, а поседот голем кур посед еј, не носи посед победа, голови носат. Шутеви у рамки на гол 4-4 беше, а победата на Рома скрос заслужена

Рома си изигра класично by the book како што треба со Фиорентина и си ја плесна многу лесно, а поседот голем кур посед еј, не носи посед победа, голови носат. Шутеви у рамки на гол 4-4 беше, а победата на Рома скрос заслужена
Плеснување е 0-3 ко лани, си памтиш, а ова е далеку од тоа, многуууу далеку + судиска грешка или судиска помош. Не ја спомнуваш зашо не ти одговара нормално. А некој ко ќе ја оштети Рома знаете да пишете 5 страници...

Очекувам друга Болоња со Донадони. Одличен избор за ваков клуб, Болоња има пари, има амбиција али проектот им е заоснован на млади фудбалери. Мислам дека одличен им е изборов.
Ти за Болоња си тоа што е Латас за ВМРО :Д

Јуве ако е можно подоле да иде топ а оноа копиле Сари нека се смири малце маику му ебам како си ги нареди Наполи офанзивно да играат сфака му част.

Рома може да падне ради одбраната, малце ја глеав со Фиорентина и оној Рудигер или како и да се вика е камен тежок и ради него можеа 2 гола минимум да примат.

Зашо уствари игра тој? Повреди?

Плеснување е 0-3 ко лани, си памтиш, а ова е далеку од тоа, многуууу далеку + судиска грешка или судиска помош. Не ја спомнуваш зашо не ти одговара нормално. А некој ко ќе ја оштети Рома знаете да пишете 5 страници...
Која судиска грешка бе, што трипаш, поштена победа, ЛЕСНИ 3 бода што би се рекло, бидете среќни за тој еден гол...
А тоа лани, голем кур, у посраната Лига Европа кај што видовме после како се докажа големата Фиорентина со Дњипрожорџепетроф

Хаха, се слушаш ли што зборуваш? :)
Ви играме на гости и ви вршиме притисок а вие не знаете кај се наоѓате и примате, а по голот татктички незрело сите јуриш у напад, што нормално резултираше со контра, ако забележа на центар стоеше само еден ваш играч, сите беа на половината на Рома, па така да за вториот гол Рома испадна во контра два на еден,а тоа што Де Роси играл опасно сакаш да кажеш дека пенал требаше да се суди? Дај не заебавај молим ти се ..
Ти изгледаат Наполи јаки оти игравте на гости со нив,а против нас на Артемио Франки, кога ќе гостувате во Рим ќе осетите дали Наполи ви изгледаат поопасно од Рома :icon_lol:

За Џеко да кажам дека само голови недостасуваат, одлично игра, отвара голем простор на крилата, често го удвојуваат по двјца дефанзивци, а тој ретко да изгуби воздушен дуел, многу се враќа и помага во креирањето на нападите, во такви случао повторно ги изместува дефанзивците што остава простор на крилата, едноставно и дава друга,нова димензија на играта на Рома, нешто што овој тим немал одамна, велам само голови фалат

Ало дечко 29% посед имавте. Овој посед Карпи не го имал на официјален натпревар. Не се прави експерт, ти одговара па ќутиш за грешката, а плачете се лигавите по 10 страни кукате некој ко ќе ви допре ваш играч. Лесно дека сте добиле и сам си свесен дека ни од блиску не било лесно. Многу летнавте у облаци, а неможете Бате да го тепате ебате тоа...

Ало дечко 29% посед имавте. Овој посед Карпи не го имал на официјален натпревар. Не се прави експерт, ти одговара па ќутиш за грешката, а плачете се лигавите по 10 страни кукате некој ко ќе ви допре ваш играч. Лесно дека сте добиле и сам си свесен дека ни од блиску не било лесно. Многу летнавте у облаци, а неможете Бате да го тепате ебате тоа...
Ме здоболе курот за поседот бе, си се фатил за поседот си чул некој бодови да добие за поседот? Што кур ако сте имале и 99% посед коа со тој 1% посед Рома дала 2 гола а играчите на Виола биле како муви без глави? Заслужена си беше победата на Рома и крај, а незнам за што се плачело тука..

Абе шутрак еден прост, разлистај наназад па ќе видиш. Секој втор збор ви беше Јуве и судиите. А овој паметен што се прави шакалака нека отвори на youtube нека погледне поубаво дали не било или било. А со 29% посед на топка, за лидер на табела е срамота, дали играле против Фросиноне или против Барселона...ај па - па

Хахаха

Ај вака од почеток.. Прво, кај ти виде фаул од Де Роси? Под претпоставка да имало некој ситен фаул,пенал ли требаше да судат?

Второ, посед точно дека имавте, а што очекувавте после 0-2 во утакмица на гости, башка со посериозен тим лако вашиот ?? Да се летнат за трети гол како ви после првиот примен?? Епа не бе другар, тактички беше повлечувањето .. Плус, џабе ви посед кога освем двете 100% шанси на Калинич не направивте ништо, ако е за тоа Пјанич имаше 200% шанса исто и Џеко ..
Рома лани имаше утакмици во кои имаше 75% посед и губеше поени од Сасуоло од една единствена контра ..

Трета работа, 20 шута дека сте имале у гол, лажи ги другарите ;)

Која судиска грешка бе, што трипаш, поштена победа, ЛЕСНИ 3 бода што би се рекло, бидете среќни за тој еден гол...
А тоа лани, голем кур, у посраната Лига Европа кај што видовме после како се докажа големата Фиорентина со Дњипрожорџепетроф
12112035_1077400822284716_6500316389339173598_n.jpg

стартов чист ко суза а? (y) небитно што после ова падна гол,нели?
11026298_1077393102285488_950584346421546197_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom