Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џеко е далеку од флоп, може да се смета за флоп ако следиш фудбал на rezultati.com . Прашај билокој навивач на Рома дали е задоволен од Џеко досега, се бори, асистира, све праи одлично, изостануваат голови, меѓутоа лично нему му недостасуваат голови не на Рома. Рома има 25 постигнати голови на 10 натпревари, и на секој натпревар на кој играл Џеко бил одличен[DOUBLEPOST=1446069248][/DOUBLEPOST]Јас не сум тој кој кажал дека Манџо е машина. Имам кажано дека ќе биде солиден и ништо повеќе. Факт е дека досега со Џеко се флопови.
Истото важи и за Наполи и Виола, но по натпреварите досега Рома се издвојува малку пред Наполи по играта... А тоа уште долго време, чекај малце, вие на 1/4 од оваа сезона ја освоивте наредната, полекаРома ако на некој не му беше јасно има најголеми шанси за прво место сезонава. Уште еднаш таква златна шанса нема да им се укаже долго време.
Рома ако на некој не му беше јасно има најголеми шанси за прво место сезонава. Уште еднаш таква златна шанса нема да им се укаже долго време.
Рома???? Не ме јеби каква Рома. Да, ок е поред ваков Јувентус можда. Ја гледаше против Фиорентина утакмицата? Посед имаа под 30%, Фиорентина им направи над 20 шута на гол, а вториот гол го дадоа после опасна игра на Де Роси, ама пошто им одговара така си ќутат. Ја би рекол Наполи се најсериозни кандидати за титула иако ми се некако премногу зависни од Игуаин. Сепак уште е рано да се каже.Рома ако на некој не му беше јасно има најголеми шанси за прво место сезонава. Уште еднаш таква златна шанса нема да им се укаже долго време.
Рома си изигра класично by the book како што треба со Фиорентина и си ја плесна многу лесно, а поседот голем кур посед еј, не носи посед победа, голови носат. Шутеви у рамки на гол 4-4 беше, а победата на Рома скрос заслуженаРома???? Не ме јеби каква Рома. Да, ок е поред ваков Јувентус можда. Ја гледаше против Фиорентина утакмицата? Посед имаа под 30%, Фиорентина им направи над 20 шута на гол, а вториот гол го дадоа после опасна игра на Де Роси, ама пошто им одговара така си ќутат. Ја би рекол Наполи се најсериозни кандидати за титула иако ми се некако премногу зависни од Игуаин. Сепак уште е рано да се каже.
Плеснување е 0-3 ко лани, си памтиш, а ова е далеку од тоа, многуууу далеку + судиска грешка или судиска помош. Не ја спомнуваш зашо не ти одговара нормално. А некој ко ќе ја оштети Рома знаете да пишете 5 страници...Рома си изигра класично by the book како што треба со Фиорентина и си ја плесна многу лесно, а поседот голем кур посед еј, не носи посед победа, голови носат. Шутеви у рамки на гол 4-4 беше, а победата на Рома скрос заслужена
Ти за Болоња си тоа што е Латас за ВМРО :ДОчекувам друга Болоња со Донадони. Одличен избор за ваков клуб, Болоња има пари, има амбиција али проектот им е заоснован на млади фудбалери. Мислам дека одличен им е изборов.
Која судиска грешка бе, што трипаш, поштена победа, ЛЕСНИ 3 бода што би се рекло, бидете среќни за тој еден гол...Плеснување е 0-3 ко лани, си памтиш, а ова е далеку од тоа, многуууу далеку + судиска грешка или судиска помош. Не ја спомнуваш зашо не ти одговара нормално. А некој ко ќе ја оштети Рома знаете да пишете 5 страници...
Рома???? Не ме јеби каква Рома. Да, ок е поред ваков Јувентус можда. Ја гледаше против Фиорентина утакмицата? Посед имаа под 30%, Фиорентина им направи над 20 шута на гол, а вториот гол го дадоа после опасна игра на Де Роси, ама пошто им одговара така си ќутат. Ја би рекол Наполи се најсериозни кандидати за титула иако ми се некако премногу зависни од Игуаин. Сепак уште е рано да се каже.
Ме здоболе курот за поседот бе, си се фатил за поседот си чул некој бодови да добие за поседот? Што кур ако сте имале и 99% посед коа со тој 1% посед Рома дала 2 гола а играчите на Виола биле како муви без глави? Заслужена си беше победата на Рома и крај, а незнам за што се плачело тука..Ало дечко 29% посед имавте. Овој посед Карпи не го имал на официјален натпревар. Не се прави експерт, ти одговара па ќутиш за грешката, а плачете се лигавите по 10 страни кукате некој ко ќе ви допре ваш играч. Лесно дека сте добиле и сам си свесен дека ни од блиску не било лесно. Многу летнавте у облаци, а неможете Бате да го тепате ебате тоа...
ХахахаАло дечко 29% посед имавте. Овој посед Карпи не го имал на официјален натпревар. Не се прави експерт, ти одговара па ќутиш за грешката, а плачете се лигавите по 10 страни кукате некој ко ќе ви допре ваш играч. Лесно дека сте добиле и сам си свесен дека ни од блиску не било лесно. Многу летнавте у облаци, а неможете Бате да го тепате ебате тоа...
Која судиска грешка бе, што трипаш, поштена победа, ЛЕСНИ 3 бода што би се рекло, бидете среќни за тој еден гол...
А тоа лани, голем кур, у посраната Лига Европа кај што видовме после како се докажа големата Фиорентина со Дњипрожорџепетроф