Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе не ли ви скурчи за поениве да се збори, уште у Љубов и Секс не се праи муабет на темава, та преку кур, дај една петиција нашето место за у квалификации ЛШ да иде у Италија, и така за кур не не бива, и сите среќни и весели

Чекајте малце другари, темата за дербито Интер - Милан беше избришана (не знам кои беа причините), а има направено тема за Баерн - Дортмунд?!?

Чекајте малце другари, темата за дербито Интер - Милан беше избришана (не знам кои беа причините), а има направено тема за Баерн - Дортмунд?!?
Добро и да не ја избришат, тројца фанови ќе си пишуваат во неа. :LOL:

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Па другар таму едино за тоа може да се дискутира цела сезона :D

Дури за возвратниот дуел може пак дискусија да има, здравје Баерн ако не бега 15+ бодови.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ми напраивте муабет као платини да е мијалков у Уефа.Не е баш така.
Муабетот ми беше дека дур италијаниве да ги престигнат енглезите ќе се смени форматот на натпреварување у ЛШ.
А знаеме дека U€FA CAR€$ about football. Со оглед на тоа каква пара се врти у енглеска, многу тешко дека ќе се дозволи такво нешто.
А најголем проблем у Италија се стадионите, кои најбрзо би можеле да се реставрираат доколку Италија биде домаќин на некое европско(иначе ќе иде мн споро) а тоа нема теорија да се деси у следнава декада.
Еве некои екипи од прва лига едвај испунуваат критериум за серие а, некои играа(т) на туѓи стадиони, а да не зборам за рушевината у бергамо.

Ми напраивте муабет као платини да е мијалков у Уефа.Не е баш така.
Муабетот ми беше дека дур италијаниве да ги престигнат енглезите ќе се смени форматот на натпреварување у ЛШ.
А знаеме дека U€FA CAR€$ about football. Со оглед на тоа каква пара се врти у енглеска, многу тешко дека ќе се дозволи такво нешто.
А најголем проблем у Италија се стадионите, кои најбрзо би можеле да се реставрираат доколку Италија биде домаќин на некое европско(вака ќе иде мн споро) а тоа нема теорија да се деси у следнава декада.
Форматот на натпреварување последен пат се смени пред 12 години кога ги укинаа вторите групи. А Италија за две години може да има место повеќе од Англија.

Така да теориите ти се доџе ми да вриснам.

Форматот на натпреварување последен пат се смени пред 12 години кога ги укинаа вторите групи. А Италија за две години може да има место повеќе од Англија.

Така да теориите ти се доџе ми да вриснам.

Форматот за влез у лш се смени пред некоја година...
И за 2 години може да избијат пред енглезиве ако играат перфектно а островјаните губат се по ред. Што и е возможно теоретски, ама е далеку од реалноста tbh.

Форматот за влез у лш се смени пред некоја година...
Каков е тој формат за влез у ЛШ?

Освен ако не алудираш на промената од две директно две во квалификациите, во три директно понатаму и една во квалификациите за лигите кои имаат четири места. Тоа се смени 08/09 мислам.

Тоти и Неста
12107005_10153268315034200_2647384242236494621_n.jpg

SS Lazio ‏@OfficialSSLazio 2h2 hours agoView translation
Tanti auguri per una pronta guarigione all'ex biancoceleste Stephan #Lichtsteiner.

Не биле интерашите само ете ги и лацио, некако миланезиве и романистите ми ги нема :icon_lol:

SS Lazio ‏@OfficialSSLazio 2h2 hours agoView translation
Tanti auguri per una pronta guarigione all'ex biancoceleste Stephan #Lichtsteiner.

Не биле интерашите само ете ги и лацио, некако миланезиве и романистите ми ги нема :icon_lol:
Пошо не пишале на твитер сакаат да цркне и му посакуваат сфе најлошо.
Срамота за клубовите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom