Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај Јуве не знам што не чини, али кај Рома се е до виолинистот.А вака , така Интер ќе е шампион, освен ако не се испосерат.

Ако првиот (моментално) е умрен,другиве фаворити не умрени,црвосани се више :-D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Па умрени се (но, не и досадни)... До сега резултатите се лудило и доста неочекувани.

Но, се случува нешто на нивните натпревари, има разлика од коло до коло. Кога е во прашање Интер, ептен е досадно. Што не е лошо, доколку навистина имаат таква рутина, ќе се види во наредниот период.

Не бе, кажав јас, ова победа ви е најзаслужена од сите до сега...:) А пречката само ја спомнав поради муабетот околу среќата...
imaa sreka ne negiram, baska sto verona dojdoa bez trojca bitni igraci i pacini im se povredi, plus po neznam koj pat pickarskiot pristap na mancini ke ne koshtase, pogotovo posle 1-0 i nekolkute pogresni odluki sto gi povlece.
nemaat inter igra sto garantira uspesi sezonava toa nikoj ne go negira, ali oni nikad ne ni imale dobri otvaranja na sezonite, najdobrata igra i forma, zboram za onie sezoni koga bile sampioni, ja tempirale od oktomvri pa se do kraj na sezona, so mur beter bile a imale jak tim, samo igrata vo odbrana im e na sampionsko nivo.

Ja seuste sum so stavot deka Juve se glavni favoriti za skudetoto bez razlika na losiov start, Inter ke kiksnat sigurno, najverojatno ke imaat los rezultat periodov sto sledi, fiorentina doma, sampdoria gosti, juve doma, ama pa dobro za nas e sto do sega ostanatite prokockaa dosta bodovi vo utakmici koi morase da gi dobijat pa polesno ke se svarat eventualnite losi rezultati i toa vo mecevi kade ne mozes da kazes deka morale da gi dobijat. Sea za sea so bosive ne gubat bodovi i toa najvise me raduva, plus dobija edno derbi.

Погрешен цитираш златен, нималку мене не ме залажа победата против граѓаните.

знам,ама нека си читаат сите останати.Ене го Деви мртвиот што личи на мигрант му ебам тоа,сеуште е присебен и не се шлогирал,па ќе почекал уште некое коло за да ги оцени играчите.
Абе будала еј :D

Еве статистика колку бил мртов денес Интер
uploadfromtaptalk1443042799746.png

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Сите јаки тимови се ко муви без глави.Сезонава тимови ко Фиорентина,Лацио,Интер ќе се борат за титула а Јувентус,Рома и Наполи ќе бидат ланските Интер и Милан може и бетер.

знам,ама нека си читаат сите останати.Ене го Деви мртвиот што личи на мигрант му ебам тоа,сеуште е присебен и не се шлогирал,па ќе почекал уште некое коло за да ги оцени играчите.
Деви е у болница на апарати, у реду е. :icon_lol:

Сите јаки тимови се ко муви без глави.Сезонава тимови ко Фиорентина,Лацио,Интер ќе се борат за титула а Јувентус,Рома и Наполи ќе бидат ланските Интер и Милан може и бетер.
Милан ќе биде Ланскиот Милан исто...:icon_lol:

Ќе поќекам комплетен тим без повреди реков :)

Ќе поќекам комплетен тим без повреди реков :)

i

А тимови ко Фиорентина, Лацио, Интер? Кој си бе ти лингур еден. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom