RomanistaRIM
ASR1927
Кај Јуве не знам што не чини, али кај Рома се е до виолинистот.А вака , така Интер ќе е шампион, освен ако не се испосерат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако првиот (моментално) е умрен,другиве фаворити не умрени,црвосани се више :-D
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
imaa sreka ne negiram, baska sto verona dojdoa bez trojca bitni igraci i pacini im se povredi, plus po neznam koj pat pickarskiot pristap na mancini ke ne koshtase, pogotovo posle 1-0 i nekolkute pogresni odluki sto gi povlece.Не бе, кажав јас, ова победа ви е најзаслужена од сите до сега...А пречката само ја спомнав поради муабетот околу среќата...
Погрешен цитираш златен, нималку мене не ме залажа победата против граѓаните.битно Сити го тепавте на сред Енглеска кур да не ве боли.
Погрешен цитираш златен, нималку мене не ме залажа победата против граѓаните.
Деви е у болница на апарати, у реду е.знам,ама нека си читаат сите останати.Ене го Деви мртвиот што личи на мигрант му ебам тоа,сеуште е присебен и не се шлогирал,па ќе почекал уште некое коло за да ги оцени играчите.
Абе будала еј![]()
Милан ќе биде Ланскиот Милан исто...Сите јаки тимови се ко муви без глави.Сезонава тимови ко Фиорентина,Лацио,Интер ќе се борат за титула а Јувентус,Рома и Наполи ќе бидат ланските Интер и Милан може и бетер.
да беше лепакот сега тука каков ремет ќе добиевте,ќе ве натераше да се фрлите од зграда![]()
Деви е у болница на апарати, у реду е.![]()
Ќе поќекам комплетен тим без повреди рековзнам,ама нека си читаат сите останати.Ене го Деви мртвиот што личи на мигрант му ебам тоа,сеуште е присебен и не се шлогирал,па ќе почекал уште некое коло за да ги оцени играчите.
Абе будала еј![]()
А тимови ко Фиорентина, Лацио, Интер? Кој си бе ти лингур еден.Сите јаки тимови се ко муви без глави.Сезонава тимови ко Фиорентина,Лацио,Интер ќе се борат за титула а Јувентус,Рома и Наполи ќе бидат ланските Интер и Милан може и бетер.