Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Освен ова SF Telekom програмчево за арениве,постои ли нешто слично пошо ова ме вади од кожа дека звукот иде порано од сликата,макар линкови некои со подобра слика незнам?

Сопкаст не глеаш? АсСтрим?

Сопкаст не глеаш? АсСтрим?

Глеам бе на тие цел живот али што курац на руски као на кинески да ми збори,више у глава ми влегоа некои зборчиња : narusenje pravila,zoltu karticku и тако даље,мислев на арениве ради србскиве коментатори иначе таман работа за сопкаст и eјс стрим

Глеам бе на тие цел живот али што курац на руски као на кинески да ми збори,више у глава ми влегоа некои зборчиња : narusenje pravila,zoltu karticku и тако даље,мислев на арениве ради србскиве коментатори иначе таман работа за сопкаст и eјс стрим

ПАДАЌА

Битно Јувентус го тепаа, а тоа што губат 4 по ред, мање битно.

Играме многу подопадливо од мртвата очобол игра на Интер.
Против многу јака екипа играте,затоа саде виртуози сте денес.Од бонавентура,монтоливо па надоле...
[emoji3]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Против многу јака екипа играте,затоа саде виртуози сте денес.Од бонавентура,монтоливо па надоле...
[emoji3]

Вие против сите шампиони игравте досега. Одвај и насила го победивте Карпи тимот кој до вчера не постоеше.

Вие против сите шампиони игравте досега. Одвај и насила го победивте Карпи тимот кој до вчера не постоеше.
И милан го заборави,клубот со 7 лш титули

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom