Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Озбилни сте дека Интер играл на Контри а Милан напаѓал? :pos::pos:

Па двете шанси што ги имаше Милан беа од контри и стативата на Балотели - друга шанса не видов ја кај Милан.

Интер имаше исто шанси ко и Милан ако не и поконкретни

Не заслужиле да изгубат :pos::pos::pos: Ова ко ја у средно на времето 2ка коа ќе залепев и ме тешеа другарите дека не сум заслужил само 2ка да добијам пошто сум учел 1 саат :masa::masa:

Незнам ја бев изненаден колку добро Милан изигра со оглед на прошлите утакмици. Има огромна разлика од Де Јонг и Монтоливо у поглед на играта. Интерашиве џабе скокаат една повреда на Јоветич и ќе биде чао журим надоле по табела. Се извадија у последни минути 2 утакмици по ред али топката е округла ќе видиме до крај на сезона. Али ако им остане здрав Јоветич може да земат второ место, Рома прво и ние трето :icon_lol:.

Озбилни сте дека Интер играл на Контри а Милан напаѓал? :pos::pos:

Па двете шанси што ги имаше Милан беа од контри и стативата на Балотели - друга шанса не видов ја кај Милан.

Интер имаше исто шанси ко и Милан ако не и поконкретни

Не заслужиле да изгубат :pos::pos::pos: Ова ко ја у средно на времето 2ка коа ќе залепев и ме тешеа другарите дека не сум заслужил само 2ка да добијам пошто сум учел 1 саат :masa::masa:

[DOUBLEPOST=1442233291][/DOUBLEPOST]Јуве ептен малерозни сезонава, уште еден месец без Маркизио.

Балотели синоќа одигра малце време, ама сепак добро одигра, статива, неколку добри додавања, солиден шут од слободен, сето ова за помалце од пола саат не е воопшто лошо. Се очекува многу од Балотели ова сезона, се надевам оти Миха ќе проба комбинација од Адријано, Бака и Бало.

11998823_1186582214689001_1205536470603685540_n.jpg

Последно уредено:
Не го бацува дресот тука бе, од таков агол е сликано и се добива таков впечаток, го дигна и го покажа дресот, само не видов кон која трибина.

Не го бацува дресот тука бе, од таков агол е сликано и се добива таков впечаток, го дигна и го покажа дресот, само не видов кон која трибина.

неам појма, не го видов ја овој момент само читав дека го свиркале (шо и не ми е чудно) и дека го бацил дресот и го фрлил накај нашите.

неам појма, не го видов ја овој момент само читав дека го свиркале (шо и не ми е чудно) и дека го бацил дресот и го фрлил накај нашите.
Видов вајн вчера од ова, ама не знам кај да го најдам. На крај на утакмица е на излезот кон тунелот кој е поставен под (најверојатно) трибината на Curva Nord.
Тоа значи дека амебата се искурчила кон навивачите на Интер.

Доби свирежи на почетокот нормално, урлаше цел стадион коа ќе ја допреше топката. Свесен е дека никој на светов не го сака, дури ни навивачите на Милан па затоа со вакви детски потези сакаше да ги придобие, можам да замислам што ќе праеше да дадеше гол, затоа и сите ебани прекини ги изведе, до душа на главите на нашите дефанзивци ама тоа е веќе друга тема на муабет.

Небитен е Балотели, на крај на кариерата кога ќе напраи сума сумарум ќе види дека само со Интер бил шампион.

Небитен е Балотели, на крај на кариерата кога ќе напраи сума сумарум ќе види дека само со Интер бил шампион.
Балотели.... Агуерооооооо, гооооол!
Еве по што ќе биде запамтан.
Иначе што е небитен, побитен е Силвестре у историјата на Арсенал и Лусио кај Јувентус.

Само ќе пишам дека на Мело мамицата у пичка ќе му ја изнаебам и толку!

Со ништо не заслужи Интер 3 бода да однесе али се деси таа ебана глупа контра.

Победава у дерби може да ги мотивира дополнително и да влезат у некоја опасна серија али ќе видиме шо ќе биде.

Милан мора да победи следната со кој и да игра!
11988248_960491620682346_7480340511351255421_n.jpg

На кој му текна ова 3од3 и за Милан?
Легендарна изјава.:pos:
На мене ми текна. :D
Ми идат така доста идеи кога ќе клецнеме тимови ко Милан. :icon_lol:

И најсериозно јас не видов нешто добро од Монтоливо на вчерашниот меч, не знам што толку се задоволни фановите на Милан од него, да му ебам тоа Бердих фацата. Исто ко ние да бидеме презадоволни од Перишиќ, а уствари он беше најслаб поединец заедно со Икарди. Не беше до душа толку крив Перо колку што беше Манчини али нема везе.

П.с. Кај се Марли, Кастиел и остала багра бе? :icon_lol::icon_lol:

Ќутат бе, ќутат... ко пичка под кошула... ко ние :( :sramezliv: ...а и што има да се каже пред ваква демонстрација на сила од ваша страна на 35 кола до крај со титула на дофат.

Ќутат бе, ќутат... ко пичка под кошула... ко ние :( :sramezliv: ...а и што има да се каже пред ваква демонстрација на сила од ваша страна на 35 кола до крај со титула на дофат.
Епа ај ако не нека ја заклучат темава до 33то коло па на 5 кола до крај да коментираме ако не?

Марли беше најгласен со хуморот од пред 43та, со Кондомија, Гуарин капитано и Муриљо футуро капитано, сеа го нема.
Кастиел се испокара со пола форум како имаат јака екипа и слични глупости.
Сеа ги нема, после ќе не фати некоја криза и ќе се појават со досетките од кои луѓе у кома паѓаат.

Добро бе вие свесни ли сте што зборите... на Балотели му се имаат издешавано милион работи у животот, и баш тие навивачи што се палеле некад на него дур бил клинец вчера му скандираа - Balotelli figlio di putana, и истите очекуваат он да си седи и да си кулира. Немој да ме јебеш бре.
Само штета за стативата.Ќе беше перфектен момент балотели да се врати у старата форма оваа утакмица, ама океј, има време. Битно добро е што има желба и мотивација, се гледа тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom