Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
c77eb17432029df09b7a5eb0ecf77c66.jpg
smejte se smejte se na 300 utakmici bila facava, a vie po fan klubovive sopkast strimovi barate uste i onie drugine sto koa ke go upalis milion reklami izlagaat i iksot se macis pola poluvreme da go pogodis za da ja isklucis sve ja u picka niv da im iznaebam.

Реално ако праиме муабет комшикиве на хартија и тоа како имаат тим за топ три
Башка имаат оваа сезона играч сличен на Тевез шо може со еден потег да реши утакмица кога не му оди на тимот
Али Манчини им е треЊер

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Аман бе со тоа `Манчини е тренер`... Па вакви муабети не се правеа Закерони и Раниери кога беа тренери.
Божем Милан има кујзне каков тренер, а што е најтрагично никој не рекол дека Михајловиќ е лош тренер и дека со него ЛШ не се обезбедува, ама битно ги стегнал Милан, да.
Божем некој се надеваше дека Конте у прва сезона ќе освои лига без пораз.
Божем некој се надеваше дека Алегри ќе освои титула со Милан и финале ЛШ со Јуве.

Како и да вртиме, Манчини е тука некаде со Алегри и Гарсија. Другите се едно ниво подоле. Можда и Пиоли да се смести горе ама ќе го видиме сезонава.

Манчини е најтрофеен тренер у Италија моментално :cool: и Михајловиќ исто... како помошник. :icon_lol:

Аман бе со тоа `Манчини е тренер`... Па вакви муабети не се правеа Закерони и Раниери кога беа тренери.
Божем Милан има кујзне каков тренер, а што е најтрагично никој не рекол дека Михајловиќ е лош тренер и дека со него ЛШ не се обезбедува, ама битно ги стегнал Милан, да.
Божем некој се надеваше дека Конте у прва сезона ќе освои лига без пораз.
Божем некој се надеваше дека Алегри ќе освои титула со Милан и финале ЛШ со Јуве.

Како и да вртиме, Манчини е тука некаде со Алегри и Гарсија. Другите се едно ниво подоле. Можда и Пиоли да се смести горе ама ќе го видиме сезонава.

Манчини е најтрофеен тренер у Италија моментално :cool: и Михајловиќ исто... како помошник. :icon_lol:
Ако со вој тим не обезбеди топ три по автоматизам ти е на ниво на Закерони и класа подоле од Раниери

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Ѓорче стварно брат, дај доста више со Џексон,Ибра,Хумелс муабетите. Изглеаш као мало дете.

Sincerely, сите што некад пишале у Serie А 2015/2016.

види прво кој доаѓа во темава и кои фори ги продава тука,па после мене кажувај ми бајки.Бајо мој :D[DOUBLEPOST=1441993859][/DOUBLEPOST]

Како Ибрахимовиќ вие.

Витсел за у Јануари го чувате :pos::pos:

smejte se smejte se na 300 utakmici bila facava, a vie po fan klubovive sopkast strimovi barate uste i onie drugine sto koa ke go upalis milion reklami izlagaat i iksot se macis pola poluvreme da go pogodis za da ja isklucis sve ja u picka niv da im iznaebam.
Па нормално дека ќе иде на 300 утакмици кога начекал малоумници како Клипче што упаќале за фан клуб а дечково си цепал на утакмици у Милано... со дрес од фан шоп од трговски, 500 денари.

sve ja u picka niv da im iznaebam. (y)

Вака изгледала ФИФА кога Јувентус последен пат освоил Лига на Шампиони :pos:
FIFA%2BSoccer%2B95%2B%28UE%29%2B%28M4%29.png
Добааар (y)

Ама пази Интер уште две-три сезони да не освои ништо со технологијата што лета напред ќе се смееме и на тоа како изгледале ФИФА/ПЕС последен пат трофеј кога зеле :D

Добааар (y)

Ама пази Интер уште две-три сезони да не освои ништо со технологијата што лета напред ќе се смееме и на тоа како изгледале ФИФА/ПЕС последен пат трофеј кога зеле :D
Изгуби се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom