Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Makaron се заебаваше за името на Ромањоли, нели :unsure:?
b08f293c4de6f8aa93325593e9b5784a.gif

се радуваат на малер куп како за скудето,свашта више имам видено на форумов.Гасете ја темава.

Од радост за малерозниот куп, цела ноќ не можев да заспијам. :(

Малерозен или не исто ви се фаќа оваа година.

Од толку препукување на фановите кои ни доаѓаат од Милано, просто Романистиве и Јувенташиве се осеќаме запоставено..

Од толку препукување на фановите кои ни доаѓаат од Милано, просто Романистиве и Јувенташиве се осеќаме запоставено..
Амaн oстaј ги шубo е вaкa кoј ќе ги трпи :P

Како и да свртиш вие романистите запоставени сте, двајца сте на форумов, ее златни времиња пред две - три године Пупоне сам кога беше, и никој не го чепкаше го чувавмо у стаклено звоно !! :icon_mrgr:

Како и да свртиш вие романистите запоставени сте, двајца сте на форумов, ее златни времиња пред две - три године Пупоне сам кога беше, и никој не го чепкаше го чувавмо у стаклено звоно !! :icon_mrgr:
Ne se dvajca, samo rano e da se raspukame [emoji14]

Пупоне добро е, знаемо дека имаш 5 акаунта што ги отвори кога ве зезавмо дека сте двајца, ти и тој Мексес5 ретардираниот :pos:[DOUBLEPOST=1439507052][/DOUBLEPOST]Juventus should really consider buying Parma's 1999 Uefa Cup, it'd be their most recent European trophy in their cabinet

:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom