Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и Милан да оди во ЛШ во ваква ситуација ќе биди мочан..или брзо го заборави дебаклот од Атлетико Мадрид во 2014?...Рома и Наполи заслужено си се на првите две позиции бидејќи во текот на сезоната се далеку подобри и поконстантни екипи од Миланските..никој не му е крив на Интер и Милан што се толку мизерни и покрај тоа што располагаат со подобри финансии од гореспоменатите тимови
Џони ај препрочитај ме и скапирај ја поентата.

3-2 им ја свртеа :pos::pos::pos:

Не се глупи муабети туку се факти.
Кога Рома или Наполи напраиле нешо у Европа? Колку години влагате у ЛШ и ве моча кој стигне?

Мене единствено криво ми е шо Милан е толку мртов па една Рома мора да иде и да се бламира секоја сезона.
Дека Милан со Броки/Синиша/Инзаги/Сидорф/Куроф тренер и Монтоливо капитен ќе напраеше нешто, башка кој им е крив што не се квалификуваат, ајде пошто Милан освоиле ЛШ пред 15 години сеа Рома и Наполи да не играат више фудбал

Дека Милан со Броки/Синиша/Инзаги/Сидорф/Куроф тренер и Монтоливо капитен ќе напраеше нешто, башка кој им е крив што не се квалификуваат, ајде пошто Милан освоиле ЛШ пред 15 години сеа Рома и Наполи да не играат више фудбал
Јака Рома = Слаб Милан у ЛШ ти текнуа?
Тоа ми е поентата која колку и да не ти се свиѓа е точна.

Ја си иам кажано дека овој Милан не е за ЛШ и криво ми е шо не се сериозни газдите па да напраат тим шо сериозно ќе ја преставува Италија у ЛШ.

Да ти ебам босанецот неспособен у уста да те ебам Бориело е Меси за тебе мамичето твое малоумно, 25 шанси ти требаат гол да дадеш пали летоска у Дармштад коњ босански

Џони ај препрочитај ме и скапирај ја поентата.

Во ред е те разбирам што сакаш да потенцираш,дека Милан да беше малце подобра екипа ќе имаше подобри резултати од Рома во ЛШ..ама тоа е мислење врз база на минатото и без некој одреден аргумент..сепак за квалитет се работи,кој како си заслужи така и ќе биди

И на 40 години ги спасува трупциве од пораз

Искрено незнам дали е подобро за Италија да оди Интер или Рома во ЛШ.

Интер е подобро да оди. :)
Како и да е топ утакмица. Штета за пропуштените шанси.

Најболји варијанта е да идат Интер и Рома,провинцијалците би сакал со курот у раце да останат :D

Да ти се плукнам во лигата во која Рома ќе те претставува во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom