Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве отварам простор за докажаните богови на хуморот. :pipi:

Ова "Да се собереме хх души" и "Легендата вели" и среќна нова 1997ма. Бидете покреативни. :icon_lol:

Иличич и Калинич = Варди и Марез.

Овие умрените само во тимови како Виола и Лацио можат да играат,а да дојдат во Интер и Милан со топката нема да се состават да му ебам све...стигнаа во Италија мангупи да се прават Иличич и Калинич...просечни играчи

Овие умрените само во тимови како Виола и Лацио можат да играат,а да дојдат во Интер и Милан со топката нема да се состават да му ебам све...стигнаа во Италија мангупи да се прават Иличич и Калинич...просечни играчи
tocno ... kao Stevo i Adem so ne se snajdoa taka i ovie

romanjoli ej koe dvizenje bese ova ... ccccccc :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
vakvi golovi u makedonsko prvenstvo pagaat ... retko i toa.

Еве отварам простор за докажаните богови на хуморот. :pipi:

Ова "Да се собереме хх души" и "Легендата вели" и среќна нова 1997ма. Бидете покреативни. :icon_lol:

сите се смеат на форите на сладоледџијата само дињата на анчо хехе ок

bonaventura, pola igrac pola poteg poveke.

Има ли некоја шанса да се гледа утакмица на телефон ,ми го кажаа Орион тв,али не ги подржувало арена у Македонија ради некој права таму . Ај ако знае некој нека ми пише

Има ли некоја шанса да се гледа утакмица на телефон ,ми го кажаа Орион тв,али не ги подржувало арена у Македонија ради некој права таму . Ај ако знае некој нека ми пише
Sopcast

симни си sopcast и на livetv.sx имаш стримови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom