Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мрш да ти ебам Наполи преценетата екипа, мрш да ви ебам циганите. Овој па Пепе урла на крај божем титула освоил му ебам тоа умрениот.

Љајиќ хехе.
Џонтра толку ти се паднати критериумите и очекувањата брат што весел си и после пораз. :icon_lol:

2 стативи во продолжението.... Интер заслужи нерешено искрено. Почнувам да вервам дека не се 'среќна' екипа, Наполи воопшто не ме имресионира мене оваа сезона, да играт одличен фудбал во офанзива али дај му гол и се губат такви беа и со нас.

2 стативи во продолжението.... Интер заслужи нерешено искрено. Почнувам да вервам дека не се 'среќна' екипа, Наполи воопшто не ме имресионира мене оваа сезона, да играт одличен фудбал во офанзива али дај му гол и се губат такви беа и со нас.
Не зезај не се среќна екипа. Првите неколку кола ако Интер немаа среќа ондак не знам кој имаше.

Џонтра толку ти се паднати критериумите и очекувањата брат што весел си и после пораз. :icon_lol:
Брат се мрднав, искршив телефон да ти ебам среќата наполитанска.

Него за Љајиќ се радувам, да, пошто има тука неколку шегобијци што се смешкаат, бил мрзлив, немало место, Кака од Нови Пазар а кај нив играат Черчи, Нијанг, Жервињо, Итурбе и Фалке што немало дрес за него у Јуве. :D

Интер покажа 2х поише од јуве и 4 пати поише од Милан против наполи.
А и да додадам муриљо е Неста за ромањоли сезонава НЕСТА!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Поизморени беа Наполи, играа пред 4 дена, додека Интер си го ладеа 8-9 дена.

Нејсе, редно време е и на Интер среќата да им го сврти грбот... кај тепаат цело време со 1:0, па фалеше уште тука нерешено да извадат :)

И што ако тепаат цело време 1-0,дали тоа е мерило дека имаат среќа ? Кој кур педер си запнал све контра идеш,па признај да му ебам мајката дека ги надигравме 2ро полувреме,нема да ти падне круната

Серија А има нов лидер!!!
Титула ќе освоеле грмехехехе...
Шала на страна Интер покажа карактер, голот во 2 мин ги уби а црвениот на Нагатомо ги погреба сите надежи...

Рома Рома Рома :ROFLMAO:

Интер покажа 2х поише од јуве и 4 пати поише од Милан против наполи.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
I Juventus izigra troduplo podobro protiv Palermo od Inter, pa ete ne krevame pehari...

Bez veze sporedbi

Не се среќна екипа? Интер е најсреќната екипа досега во шампионатов, редно беше да не ги послужи.
Се надевам ќе престане да ги служи понатака исто како и вечерва.

:pos::pos::pos:

Играње Интер браво, штета на крај али јебига толку стеќа цела сезона мораше негде да се врти.
Интер не заслужи да ги зезамо.
Џеко рековте простор отворал а? :icon_lol:

:pos: Рома пак испадна најгреота на крај а се спремаа ќе дупеле они. :angel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom