Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе они за титула ќе се борат, играт најдобар фудбал за око, налик барселона. Дајте романсти постирајте статистика од натпреварот. :vozbud:

^ Kjorata kokoshka kljukna i odma sampioni bre bre...Pa koj ke se bori za titula be ?? Mislis ke ja osvoite laganica +10 uste vo april mesec ?
Cestito za pobedata inace !!

Не бе они за титула ќе се борат, играт најдобар фудбал за око, налик барселона. Дајте романсти постирајте статистика од натпреварот. :vozbud:
Не сме ние како оние виолетовите да плачеме бе:D
Честито нека ви е победата на мускули добиена,нема да кажам среќна,туку поштена оти и голманот е дел од тимот,а вашиот вечерва имаше ѕверска партија;)

^ Kjorata kokoshka kljukna i odma sampioni bre bre...Pa koj ke se bori za titula be ?? Mislis ke ja osvoite laganica +10 uste vo april mesec ?
:pos::pos::pos::pos::pos:
Па вие бевте тие бе што го зборевте ова, ви кажав и пред утакмицава, тепавте 2 утакмици по ред и одма помисливте дека сте Баерн Минхен.
Ние од почеток на сезонава се заебаваме дека ќе бидеме шампиони, никој искрено од нас не очекува/ше дека ќе сме шампиони, целта е ЛШ.

Вие останатите на форумов, после киксовите на Јуве одма Рома ја стававте за главен фаворит за титула, па не знам Наполи, Виола куротресини.

Океј е, идете сеа глејте си статистики колку брзо трча Жервињо класата, Салах марадоната, колку точни пасови има Пјаниќ, колку простор отвара Џеко :pos: еј сеа читам, едната трибина избегала 4 метри од темели, Џеко многу простор отварал, немало место на теренот. :kuracc:

Преценета екипа е Рома, имаат среќа што Јуве е тешко срање сезонава па овие на крај можат да освојат шугава титула со ист број бодови како 2ро пласираниот.

Поздрав од врвот. :cool::icon_lol:

Ќората кокошка 5 пати по ред клукаше!Изгледа среќлика некоја [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Па вие бевте тие бе што го зборевте ова, ви кажав и пред утакмицава, тепавте 2 утакмици по ред и одма помисливте дека сте Баерн Минхен.
Ние од почеток на сезонава се заебаваме дека ќе бидеме шампиони, никој искрено од нас не очекува/ше дека ќе сме шампиони, целта е ЛШ.

Вие останатите на форумов, после киксовите на Јуве одма Рома ја стававте за главен фаворит за титула, па не знам Наполи, Виола куротресини.

Океј е, идете сеа глејте си статистики колку брзо трча Жервињо класата, Салах марадоната, колку точни пасови има Пјаниќ, колку простор отвара Џеко :pos: еј сеа читам, едната трибина избегала 4 метри од темели, Џеко многу простор отварал, немало место на теренот. :kuracc:

Преценета екипа е Рома, имаат среќа што Јуве е тешко срање сезонава па овие на крај можат да освојат шугава титула со ист број бодови како 2ро пласираниот.

Не е преценета екипа Рома, има преценет тренер.Како и да е честитки, сосема заслужена победа, дефинитивно за мене Интер со Наполи се главни конкуренти за скудетото, се дур на клупата го имаме виолинистот.А Хандановиќ вие злато вреден.

Абе иди таму у милано баци му газ на Ханданович, единствен разлок што ти овозможи во овој пост да се курчиш, а вие повеќе бидете среќни што Јувентус игра слабо и можеби ќе ви овозможи да фатите место во ЛШ :D

Nikad ne smo rekle deka nie ke bidemo 100% shampioni ama deka sme vo pol pozicija toa da u najtesniot krug na kandidati..Juventashite zborea deka Roma ke bidat sampioni nekoj Romanist ne spomna takvo nesto..
Mnogu si smeshen a sakas da se napraes mn zaeban na forumov...Prolistaj dobro koj se zamarase so statiskiti pred 2-3 dena ne gi mesaj brzinite !

Не сме ние како оние виолетовите да плачеме бе:D
Честито нека ви е победата на мускули добиена,нема да кажам среќна,туку поштена оти и голманот е дел од тимот,а вашиот вечерва имаше ѕверска партија;)
еве ти по еден лајк, не се мачи да пишуваш од другите профили :D

Кажете фала на Ханданович што не отпиша, @Stefan-kobe брат ти појма немаш од фудбал кога не си задоволен од Самир (n)
Ханда искина денес, ама ако го пратиш Интер ќе знаеш колку киксови имаше во последниве две сезони. Јас не велам дека не е добар голман ама кога ќе киксне кикснато е, си ебало мајката. Он има проблем со полесните топки, тие знае да ги поебе, а одредени тешки топки, а и пенали секако, ги брани ко бесен.

Нагатомо и Дамброзио ги погребаа Салах и Гревињо, нарочито оној вториот. Кој си бе ти играч ти ебам тоа нитните на глава што ги носиш. Како вол у слама е, кога ќе запне само напред иде. Џеко изгуби 5 дуели со Дамброзио :pos::pos::pos: Чао Един, не постоиш.

Многу сакав Љаиќ да ви затепа гол али ништо, но не се бунам и вака, топ си е. Позз од врвот Грмехехехехехехехеех.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom