Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Чудо треба да се исподеси за да се деси тоа.Милан нема шанси толку брзо да си ги реши проблемите и да се бори за прво место.
Интер како прво со Манчини е знак прашање колку може да конкурира на било кој противник. За играчите тек може да стане збор, ама само Јаја Туре не може да биде решение. Преоптимистички е. Со таква одбрана тешка работа.Чудо треба да се исподеси за да се деси тоа.
Интер со Јаја Туре мислам дека му конкурира одма на Јувентус. Мое мислење онака.

Да бе Јуве со Вучко и Матри доминирашеЈаја да игра на нивото како што играше лани и преклани и неаме гајле. Коа моеше Јуве да издоминира со Вучко и Матри тогаш не глеам причина како Интер не би газел со еден од топ 5 везни играчи у свет моментално.![]()
Па и ти исто така гледаш.Да бе Јуве со Вучко и Матри доминираше
Како гледате на некои работи, стварно интересно.
Исто ко вас Видал и Погба. Па и Тевез.Јоветиќ и Икарди не ви се сигурни за следната сезона.![]()
Карикираме.Јоветиќ и Икарди не ви се сигурни за следната сезона.![]()

Чекај сега од каде дојде Јоветич? За Јаја Туре зборувавме. И плус тоа се зборува за шампион да Биде Интер наредна година, не само за пласман во ЛШ. Ако ме прашуваш мене и со тековниот состав треба да се борат за трето место, ама тоа е.Па и ти исто така гледаш.
Демек со таа одбрана нигде нема да идат без разлика ако у везен ред и напад ги иаме Јаја, Гуарин, Јоветиќ и Икарди.
Со твоите муабети ја напраи нашата одбрана на ниво на Козенца јеботе.
Не се збори за шампион туку за приближување кој Јуве односно еден вид борба за титула, пошто реално Јуве е далеку од Интер моментално.Чекај сега од каде дојде Јоветич? За Јаја Туре зборувавме. И плус тоа се зборува за шампион да Биде Интер наредна година, не само за пласман во ЛШ. Ако ме прашуваш мене и со тековниот состав треба да се борат за трето место, ама тоа е.
Инаку одбраната на Интер сме ја виделе многупати сезонава, а најсвежо е некни против 9 играчи кога можеа да примат гол за израмнување. Подобро да си признаеш дека одбраната е на ниво кое нема шанси да овозможи борба за прво место, отколку да зборуваш дали е како на Козенца или Анкона.