Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
^Исто како со Емполи шо лапнавме.:нинџ:

Море убаво вика овој Раиола да си се споиме со комшивкиве одма и оваа сезона ќе се опраиме наеднаш сме прво место со 52 бода освојуваме титула у лето пола и поише играчи се продаваат зиаме нови Бејл, Роналдо башка иаме двајца трењери може и да ги шутнеме ги зимаме Гвардиола и Симеоне и идеме на ЛШ :roker:,
na marli nema da mu smeta ova u sekoj slucaj, on odamna veke se pripoi kon nas i znaese deka eden den ke pocnat ovie muabeti, se e toa dokumenitrano, klasicen navivacki tetovski hipster.

Абе кога завршува купот на афрички нации? Рома без Жервињо немаат три чисти, колку порано се врати, толку порано ќе почнат бодови да собираат.

8ми се игра финалето најдоцна до тогаш , може и порано .[DOUBLEPOST=1422639960][/DOUBLEPOST]
Абе кога завршува купот на афрички нации? Рома без Жервињо немаат три чисти, колку порано се врати, толку порано ќе почнат бодови да собираат.

Italijanski predsednik Đorđo Napolitano zbog zdravstvenih problema napušta to mesto, a predlozi za njegovog naslednika u Parlamentu te zemlje začudili su mnoge! Pet senatora i poslanika u tamošnjoj skupštini kao svog kandidata naveli su legendu Rome Frančeska Totija!Međutim, s obzirom na to da je Princ Rima pre nekoliko meseci napunio 38 godina, predsednica donjeg doma italijanskog Parlamenta Laura Boldrini nije pročitala njegovo ime, jer je po tamošnjem zakonu potrebno da potencijalni predsednik ima najmanje 50 godina.

Legenda Rome ima svoje fanove i među političarima!

Јувенташи ќе го враќате Матри а :icon_lol:

Па добро, ова е само уште посмешно за Милан. Дадоа 12 милиони (т.е. даваат на неколку рати) кога го купија од Јуве, а кога отиде во Џенова продолжи Милан да му дава поголемиот дел од платата, веројатно и сега во Јуве ќе биде исто.

Го купија од Јуве, а сега го плаќаат да игра за Јуве. :pos:

Последно уредено:
Па добро, ова е само уште посмешно за Милан. Дадоа 12 милиони (т.е. даваат на неколку рати( кога го купија од Јуве, а кога отиде во Џенова продолжи Милан да му дава поголемиот дел од платата, веројатно и сега во Јуве ќе биде исто.

Го купија од Јуве, а сега го плаќаат да игра за Јуве. :pos:
Нека го плаќаат само да не го гледам кај нас. Во поголем минус ќе беа ако му ја даваа целата плата, вака помалку е смешно.
Со Џенова ќе си ги вратат тие 1 мил, ете им го Антонели на позајмица. Инаку платата му ја даваа и кога беше во Фиорентина. :D

треба модераторите да ја попрат анкетата, Рома ја имат забораено :kafence:

10957899_856055091133824_1698963131065147528_n.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom