Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако сум рекол и претходно, Тоти не ми е на листата омилени личности од фудбалот кои ги почитувам ама стварно, респект за потегот со селфито :cuc:
Бате, треба да го респектираш за фудбалот што го игра, маестро е човекот а не за циркузантскиов потег со селфи. Бем ти денешна младина. :D

Бате, треба да го респектираш за фудбалот што го игра, маестро е човекот а не за циркузантскиов потег со селфи. Бем ти денешна младина. :D
Сум рекол, игра феноменално (иако сезонава со осцилации) ама потезите што ги прави на терен (како она со Бало) му се ептен лоши

Фала на Лацио, иако можеа да ја остават Рома и без бодови... Вечер и да загубиме, пак сме први :icon_mrgr:

Добар е Лацио ,у прво дoминираа, ама дека со Цана у одбрана бе ...
Рома безидејна , на чиста класа на Тоти се спасија од пораз.
Интересно дерби сепак.

Селфи да си направиш после постигнат гол стварно треба да си ретардиран малку :pos: Ништо немаше да кажам ако тоа го направеше некој млад играч, али Тоти бе од старата гарда не му личи. Како мало дете некое.

Одличен натпревар во кој мислам дека Лацио малку повеќе заслужи посебно поради двете страшни шанси во второто полувреме. Сепак не е до толку нереален резултатот и мислам дека ги отсликува двете полувремиња.

Uff kava utakmica:cuc: pravo derbi
Na kraj realno remi, iako na kraj Klose mozese da gi popari ama steta mu odbrani.
@Boom Shaka Lakka nisto od kladbata de santis i toti te spasija:icon_mrgr:
P.S. Edno vreme strav me fati posle izramnuvackiot gol, koj ke go nosese cel mesec selfito na Toti:LOL:

Uff kava utakmica:cuc: pravo derbi
Na kraj realno remi, iako na kraj Klose mozese da gi popari ama steta mu odbrani.
@Boom Shaka Lakka nisto od kladbata de santis i toti te spasija:icon_mrgr:
P.S. Edno vreme strav me fati posle izramnuvackiot gol, koj ke go nosese cel mesec selfito na Toti:LOL:

Како и да е, нерешено беше најреално:toe:

Еве го селфито на Тоти
:pos::pos::pos::lolzz::lolzz:
1509005_911643212193482_6990639879614299769_n.jpg

Дал некој од романтистите овде е активен на твитер ??????????:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom