Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Па е подобар. Конечно го слушна гласот на разумот.

Знам..замисли по една декада здравје боже да имаме деца што ќе пратат фудбал,и како ќе му објаснуваш за фудбалските мајстории на Инзаги како сега нас постарите шо ни кажваат за Стојкович Пикси и Марадона..

Знам..замисли по една декада здравје боже да имаме деца што ќе пратат фудбал,и како ќе му објаснуваш за фудбалските мајстории на Инзаги како сега нас постарите шо ни кажваат за Стојкович Пикси и Марадона..

Ок замислив. Сега што праам следно?

Не сум видовит сега засега ,ама следниот пат ќе пробам да погодам ако пријавиш желба

Eve ja ke ti kazam. Sega im raskazuvam za golemiot velikan, majstor na fudbalskata igra, prav ubiec sto bi se reklo, fubalskiot volsebnik eden i edinstveniot Diego fucking Milito. Duri 2 sezoni bese strav i trepet za golmanite.

Значи демантирајме за тоа што го напишав,а не да ми враќаш со смајлиња ...ете убаво ти објаснав дека Инзаги според достигнувањата е подобар ,ама ете зошто мислиш дека бил поквалитетен напаѓач од Милито?..побрз?,подбра техника?,подобра визија?подобар дриблинг?,подобра снаодливост?подобар шут?..реално освен игра со глава .во секој друг фудбалски сегмент Милито е доктор за Инзаги[DOUBLEPOST=1418956697][/DOUBLEPOST]

Со кој најдов да се објаснувам:facepalm:...во ред е Инзаги беше подобар и поквалитетен
Milito поснаодлив од инзаги? немој....

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Eve ja ke ti kazam. Sega im raskazuvam za golemiot velikan, majstor na fudbalskata igra, prav ubiec sto bi se reklo, fubalskiot volsebnik eden i edinstveniot Diego fucking Milito. Duri 2 sezoni bese strav i trepet za golmanite.

Останав без зборови:bravobe:..воедно кажи му и за другарму Абате

Still better than ....... како ви се викаше тој јапанецот што глуми бек :icon_lol:

Па подобар е Абате,не за џабе го викаат кралот на центаршутевите :ojeaa:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Ова стварно не ти беше фер, човекот сегде тресеше мрежи и си ги играше сите сезони на ниво но во Интер едноставно беше толку многу одлучен фактор колку што беше и Инзаги во Милан.

Патем гледајќи ја статистиката на обајцата Инзаги има 0 асистенци... вистина ова или wiki љуфнала?

Последно уредено:
agJIP.gif

Инзаги знаеше да се најде у право време на право место,нема збор дека беше топ напаѓач,али дека бил убица тоа мало сутра зошто (бар ја) под убица подразбирам напаѓач кој со самата појава на терен им влева страв на противничките одбранбени,да има разорен и прецизен шут и да не знаеш кога и од каде може да распали и даде гол,слично као Фалкао што е сега

дал Пипо 2 гола у финале и не е мала работа тоа али да го носи цел тим на грб против гиганти ко Барса,Ман Ј.,Арсенал (у лш) Јуве,Интер,Милан (у Серија А) итн неможеше и тоа е разликата (и тоа голема) помеѓу него и Бати

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom