Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
јас од увек сум тврдел дека Икарди е играчиште!!! @Stefan-kobe може да потврди....
И дали тоа видич па никој не чуваше за 2риот гол на верона или саамо така ми се причини?
Не бе, грешка си, таму Мацари требало да искочи да чува некој играч, до него е тоа... :icon_lol:

Juventus 28
Roma 25
Napoli 21
Sampdoria 20
Genoa 19
Lazio 19
Milan 17
Udinese 17
Inter 16
Hellas Verona 14
Fiorentina 13
Palermo 13
Sassuolo 12
Torino 12
Atalanta 10
Cagliari 10
Empoli 10
Chievo 8
Cesena 7
Parma 6

Табелата во Италија после 11 одиграни кола, пред интернационалната пауза. Eве ја и листата на стрелци:

Калехон 8
Тевез 8
Икарди 7
Ди Натале, Хонда, Игуаин, Џорџевич 6
.
.
.

сигурно немал 4 годишна суспензија многу време е тоа.... а за што бил суспендиран?
Во 2013 го казнија за местење додека бил во Бари, на 43 месеца, казна ама со жалби намалија на 13 месеци.

сигурно немал 4 годишна суспензија многу време е тоа.... а за што бил суспендиран?
Нели имаше еден скандал со Бонучи и Конте додека биле у Бари за наместена утакмица, исто и Ранокија го плеткаа нешто, еден играч од Бари не ми текнува како се викаше доживотна суспензија доби а Жилет 4 години го казнија ама ете му намалиле, не знаев за тоа.

Инсиње се здоби со иста повреда како Стротман на денот кога Кевин се врати на терен. Жално. :(

Чудна коинциденција со оглед на тоа што лани некои од навивачите на Наполи славеа после повредата на Стротман.

B2E8oRQCQAA3__s.jpg:large

Колку се нелуѓе овие италјанските ултрас групи тоа чудо нешто,ама навистина нелуѓе еј,она ѓубриња е мал збор за нив..Албанците од Македонија и Косово лајна да јадат за овие...идиоти..

Разбирам омраза и ривалство ама да се ситиш на некоја повреда или убиство е страшна работа,треба да си умноболен..на пример навивачите на Лацио покажаа малце респект спрема тој фанот на Рома и неговото дете исто и клубот,ама ретки се овие ситуации

Па ако ти текнува Миланезите му скандираа на Милито кога овој скина лигаменти. Исто и Курва Норд му правеше банери на Касано кога овој беше во Милан, нешто со срцето беше поврзано. Дегенерици се нема збор тука, без грам осет.

Инсиње се здоби со иста повреда како Стротман на денот кога Кевин се врати на терен. Жално. :(

Чудна коинциденција со оглед на тоа што лани некои од навивачите на Наполи славеа после повредата на Стротман.

B2E8oRQCQAA3__s.jpg:large
Што пишува пред ancorа?

правац северна кореја во некој камп, страшна работа.

Жално е ова за Инсиње. Барем една година нема да заигра како што треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom