Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
браво за рома, честито .. не знам стварно што да мислам од натпреваров, или рома ќе биде рамо до рамо со гигантиве у групава или пак цска ќе биде топовско месо и билдање на гол разликата ..

браво за рома, честито .. не знам стварно што да мислам од натпреваров, или рома ќе биде рамо до рамо со гигантиве у групава или пак цска ќе биде топовско месо и билдање на гол разликата ..

тоа ќе го дознаеме во второто коло, а истото и мене ми се мота во глава:)

Ај сега кога заврши Лигата на Шампионите, отворете тема за натпреварот во Сабота :rolleyes:

Ако не победит Наполи можно е крофната:icon_mrgr: да си ги паковат куферите.

Иначе ми се свиѓаат изјавиве на играчите за Пипо, на добар пат иде.

Abate: “Last season [with Clarence Seedorf] some had some bad habits, they arrived at Milanello just to punch in and then go home.

“Now it's different. Pippo is a tough, a demanding technician who asks for mutual respect. In the past this was not so obvious.”

Па добро очигледно е вакво нешто да прочиташ од избеглицата што кај Сидорф грееше трибини. :icon_lol:

Па добро очигледно е вакво нешто да прочиташ од избеглицата што кај Сидорф грееше трибини. :icon_lol:
Не е само од него туку повеќе играчи го изјавуваа ова. И Монтоливо истото го збореше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom