Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ajde bombasov da go odneses sega vo Milano odma ke zeme sezonska, zvezdi sakal da gleda.... Ako ima uspesi bez razlika dali ima zvezdi ili timska harmonija, ke ima publika. Ponataka parite vo stadion ke gi vlozis, ke sledi period kako na Arsenal ama so konstantna forma ke se prebrodi.

jas na primer,sea odma da mi ponudat sezonska karta za na Inter utakmicite i da mi kazat ''najgolemiot problem e sto Inter e kaznet i mora da igra vo vtora liga'' abe odma ke prifatam i peski ke trgnam nakaj Milano.Mame ke mu ebam,kako ne ziveam vo Milano :D

jas na primer,sea odma da mi ponudat sezonska karta za na Inter utakmicite i da mi kazat ''najgolemiot problem e sto Inter e kaznet i mora da igra vo vtora liga'' abe odma ke prifatam i peski ke trgnam nakaj Milano.Mame ke mu ebam,kako ne ziveam vo Milano :D

И ти се погоди место пред Мацари па ил дивино го глеаш на средина и ти се одмилува и фудбал и се:icon_mrgr:

И ти се погоди место пред Мацари па ил дивино го глеаш на средина и ти се одмилува и фудбал и се:icon_mrgr:

ќе го размонтирам по брза постапка панталончето подвратено :D

Како прво треба да се привлечат љугето назад на стадиони па после да се донесат така наречени world class играчи а за тоа треба финансии и привлекување на спонзори и слични работи мора да се сменат многу работи од корен

Каква е, таква е лигата. Најголема грешка е тоа што луѓето мислат дека работите во фудбалот се решаваат преку ноќ. Не оди тоа така. Она што никогаш нема да биде одземено од Италија се големите тимови кои имаат висока конкуренција меѓу нив и покрај нив кога ќе ги додадеме и оние од една скала надолу.

Еве, џабе и е на бундеслигата и развој и се, кога таму играат Баерн и сите други. Не е тоа провокација, едноставно е чиста реалност.

Ако дојт Келн во сериа а со втор тим ќе се шампиони.;););):););););)

Другар без Џонатан не може да се замисли денешниов Интер. Настрана неговите ограничени фудбалски квалитети, типот зрачи со позитивна енергија. Дали сме губеле од Сиена или сме го пеглале Милан, секогаш е расположен за игра и акробации. Со срце игра, трча како коњ цело време и се бори за топка, знае и самиот дека е просек ама тоа не го спречува да постигне по 4 пинг-понг голови по сезона. Во добри денови знае да изненади со по некој потег за восхит. Он ќе биде џокерот. Очекувајте да даде 2 гола со грб и еден со стомак сезонава. Многу ми е криво што не ја доби капитенската лента наместо Ранокија.

johhny.jpg

Јаки се Јуве ама неможат со големиот мега клуб од библиската ЏЕРМАНИЈА. :vozbud:

1.Го измислиле фудбалот
2.Не шишет со онај коефициентон:drk::drk:

3.Германци се, пази шо зборваш;);););););)

Немој со вакви коментари жити се, ќе дојдат сите двајца баварци кој ќе се оправа после... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom