Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
На заебанција го сфативте повеќето па затоа ќе одиме со класичното прашање кој ќе биде шампион и сите среќни и задоволни. Може после тоа во темата да ги развиеме другите дискусии.

Така да сега се чека само новиот распоред и може оваа тема да оди во историја.

На заебанција го сфативте повеќето па затоа ќе одиме со класичното прашање кој ќе биде шампион и сите среќни и задоволни. Може после тоа во темата да ги развиеме другите дискусии.

Така да сега се чека само новиот распоред и може оваа тема да оди во историја.
мислам дека утре е ждрепката па така да утре вечер ако имаш време отворија темата...а за дискусии знаеш колку траат :D

Па шалата за периферијата е да се знае кој е вистинскиот чистокрвен тим на Рим, без разлика што Лацио функционира од порано, не е тој клуб правиот клуб на Рим:)

А по кој пат вистинскиот тим стигнал до Рим? ;)

2ykl3ip.jpg

А по кој пат вистинскиот тим стигнал до Рим? ;)

2ykl3ip.jpg

хаха :pos:

@Padroni di Roma гледаш за што ти зборувам, што треба сега јас да се лутам и да кажам дека попатетична работа од оваа на твојот колега Смерт не сум слушнал? :icon_mrgr:

Али шала на страна ова со корополи нема врска:D

Новиот газда на Сампдорија, најверојатно ќе ја тргни поддршката на Тавекио после расистичките изјави, и ќе се придружи на Рома и Јувентус за Албертини. Се најавува дека и други Претседатели на клубови разгледуваат таква опција но ништо не е дефинитивно. Само Лотито од Лацио даде јасна поддршка на Тавекио, бранејќи го за изјавата.

Да се надеваме дека сепак има надеж за Италијанскиот фудбал.

Новиот газда на Сампдорија, најверојатно ќе ја тргни поддршката на Тавекио после расистичките изјави, и ќе се придружи на Рома и Јувентус за Албертини. Се најавува дека и други Претседатели на клубови разгледуваат таква опција но ништо не е дефинитивно. Само Лотито од Лацио даде јасна поддршка на Тавекио, бранејќи го за изјавата.

Да се надеваме дека сепак има надеж за Италијанскиот фудбал.

Покрај Лотито и Берлускони навива за истиот, Ањели и Палота во целосно се против

Покрај Лотито и Берлускони навива за истиот, Ањели и Палота во целосно се против
Берлускони прво беше за Албертини, дури Галијани со Ањели го убедуваа Лотито да го поддржи Албертини.

Сликава е од пред некој ден во ресторант во Милано:

9yARJEp.jpg

BtUGEACIcAAe6zf.jpg:large

Лотито боранија крка :)

Берлускони прво беше за Албертини, дури Галијани со Ањели го убедуваа Лотито да го поддржи Албертини.

9yARJEp.jpg

и кромид:ROFLMAO:

хаха :pos:

@Padroni di Roma гледаш за што ти зборувам, што треба сега јас да се лутам и да кажам дека попатетична работа од оваа на твојот колега Смерт не сум слушнал? :icon_mrgr:

Али шала на страна ова со корополи нема врска:D
Ајде сега јас се лутам, само реков дека не ми е на место таква шала каде се навредува одредена група на луѓе.

9yARJEp.jpg
Сите сте се форкусирале на Боранијата а Галиани изгледа како е дроп :D

9yARJEp.jpg

Ја наместиле цела лига тука гарант :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom