Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Лацио им подари титула на Јуве пошто ги тепаше Интер 2002.
Лацио им подари титула на Интер пошто изгуби поштено (ох ноооо) против Интер 2010.
Да не е Лацио нема да има шампион у Iталија у пм :ROFLMAO:
Aј бар да играше Лацио против Јуве и апла да им ја пуштеа па да речеш подариле титула, а не вака..
Тоа беше дело на дел од навивачите, а фудбалерите на терен си изграа поштено, толку колку што им беше и силата.

zarate pogotov igrase ko da nema utre haha, mu svirea ko ludi navivacite. ne, kako i da se psiholoski mnogu vlijaese toa od navivacite na lazio, ama isti slucaj vo istorija imaat i navivacite na roma vo minatoto.
inace dobar comeback udrija oni slednoto kolo koga izvadija transparent, dodeka vie vikavte oh noooo, vasite majki vikaa ooohhhh yes. :)

lele koj najde da zboruva.... pa vidi do kade e stignat milan eabte ekipata so tarabant i siljo kako igraci... molim te ne zbori... kuti i skri se nekade.....:)[DOUBLEPOST=1400042069][/DOUBLEPOST]
fala na cestitkite .......:)

па како Шиљо играч во Наполи кој е? он е сигурен стартер за Италија дали на природна позиција десен бек, ако има потреба и лев бек ќе игра..а Маџо е подобар?

lele koj najde da zboruva.... pa vidi do kade e stignat milan eabte ekipata so tarabant i siljo kako igraci... molim te ne zbori... kuti i skri se nekade.....:)
Подобро еднаш 10 место со просеци отколку да фрлаш милиони за ѓубрето Албиол. Да не направиш ништо во ЛШ, а во сериа А вечно да си 2-3 место. Енрике, Ревеиљер и Место бе :icon_lol:

zarate pogotov igrase ko da nema utre haha, mu svirea ko ludi navivacite. ne, kako i da se psiholoski mnogu vlijaese toa od navivacite na lazio, ama isti slucaj vo istorija imaat i navivacite na roma vo minatoto.
inace dobar comeback udrija oni slednoto kolo koga izvadija transparent, dodeka vie vikavte oh noooo, vasite majki vikaa ooohhhh yes. :)

дрн дрн, не е точно ова:P

А Рома со победа над Јуве во последно коло(или 2-3 пред крајот) им овозможи на Лацио со победа да го преминат Јуве и станат шамиони, далечната 74-та:)

Килини бил битен у репрезентацијата , Де роси не е , затоа не го зема. По 'biased' навивачи не сум видел. Жалам што некогаш се регистрирав на форумот.

Килини бил битен у репрезентацијата , Де роси не е , затоа не го зема. По 'biased' навивачи не сум видел. Жалам што некогаш се регистрирав на форумот.
И јас да ти кажам, жалам што се регистрира :place:

Абе ако сака Келини и нозе нека крши на терен факт е дека е најдобар дефанзивец на Италија и секој паметен трењер би го викнал. Исто и за Де Роси важи и за Балотели не се ова квалификации или пријателски па да се гледа дисциплина и остало, светско првенство е и нормално дека Прандели ќе ги викне најдобрите.

Еј многу фама кренавте со Киелини, се фативте за тоа дека требало да биде суспендиран од репрезентацијата за Светско првенство. Сериозно?
Де Роси го суспендираа па зошто да не и Киелини сега. Како прво Де Роси беше суспендиран за небитна пријателска утакмица, за удар, во боксерски жаргон би се рекло десно кроше.
Ова на Киелини беше класично оттурнување на противнички играч, ја нигде не гледам аперкат, бокс, силен лакт у нос, класично туркање.

Е ова беше, само по уста:D

Нормално дека Киелини и Де Роси што и да стореа(освен да застрелаат човек, ќе мораа во затвор) ќе одат на Светско. Ова за кодексот[DOUBLEPOST=1400106448][/DOUBLEPOST]
Е ова беше, само по уста:D

Нормално дека Киелини и Де Роси што и да стореа(освен да застрелаат човек, ќе мораа во затвор) ќе одат на Светско. Ова за кодексот повеќе треба да важи за новајлиите, како и да е за мене е глупо правило

Не, Бонера.. пошто е на исто ниво со Видиќ нели?

Фама се напраи, зборот ми беше дека Видиќ не е тоа шо беше ... и тоа така го кажав иначе знам дека нема послаб стопер од Бонера нема ни да има....

И само Ранокија ми текна затоа и го спомнав него... со одма се палите, кибритлии :icon_lol:

Сите вие што зборите дека Џорџо е прљав играч, очигледно го немате гледано Монтеро. Ист Пепе, само што не беше ментално заостанат:D

Ливаја потпишува 5 годишен договор со Рубин Казан ... чао легендо :place:

Marko-Livaja.jpg

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom