Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Миланчо.. ве напраиле сарма, ви удриле шева .... ама сте победиле .. 5 бода од комшивките ваши... ќе биде ова фото финиш...

Milan po se izgleda, pak ke zavrsat pred Inter

Milan po se izgleda, pak ke zavrsat pred Inter
Лига Европа за Сидорф да добива на искуство и млади играчи да се челичат ми е сосема океј опција. Лига на Шампиони е преголем залак во моментов.

Лига Европа за Сидорф да добива на искуство и млади играчи да се челичат ми е сосема океј опција. Лига на Шампиони е преголем залак во моментов.

Pa realno gledano , odkako dojde Sidorf kaj vas, ve nakrena malce i definitivno vie zasluzuvate poveke da odite vo LE zaedno so Parma :-D

Дали тоа Милан врза 3 победи во низа ? :unsure:

Pa realno gledano , odkako dojde Sidorf kaj vas, ve nakrena malce i definitivno vie zasluzuvate poveke da odite vo LE zaedno so Parma :-D
Има некој концепт Сидорф ама прво треба да му донесат играчи а и треба да има свеж и мотивиран тим на располагање за добри резултати. Тимот што го превзема од Алегри беше уништен, тотално демотивиран значи раштиман оркестар и тешко е на полусезона да превземеш таков тим и да го вратиш у нормала.

ЛЕ е опција за добивање искуство што на тренер што на играчи ко Петања,Кристанте и останатите и ако има солидно меркато ќе видиме дали Сидорф ќе се пробие на големата сцена ко Конте со Јувентус.

Tocno taka, zaboraviv i da pisam deka Sidorf go zema Milan totalno raspadnat, no sepak dava nekakvi rezultati... dodeka Macari dojde vo Inter nekade vo Juni mesec, mislam deka so sebe ponese i svoi lugje od Napoli, i imase dovolno vreme da si go sostavi timot kako saka po negova zelba, no ocigledno e deka rezultatite ne mu se zadovoluvacki

Сидорф на лето треба да донесе свои помошници а споменувани се Стам,Креспо и други, допрва ќе треба да се носи спортски директор( а може и повеќе да ги има) а главен кандидат е овој од Верона кој се гледа колку добра работа заврши за Верона.

Се на се пресудно лето за тоа дали тимот ќе се врати на шампионски патеки или не, знам дека и претходните беа пресудни ама ова е дефинитивно пресудното.

Најверојатно нема да се троши многу туку ќе се шутне ѓубрето и ќе се купува на најбитните позиции а ќе се прибира кеш за нов стадион. Дефинитивно имаат одлучено дека без нов модерен стадион и ресторани,фан шопови,музеј,хотели итн итн околу него нема иднина и дека од таму ќе треба да се прават парите.

Што ќе биде ќе видиме.

A dotogas... Juventus neka si osvojuva tituli :-D

L. Greco (bivshiot na Roma ) , Paulinho , Borja i Belfodil cudno no ete vo Torino ja greeja klupata i ako se skoro sekogas vo pocetnite 11 ...Dali nekoj se isplasi i plati za ova ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom