Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти одговорам и на оватогаш Курва Норд не се прави лацијали кога ги исвиркуваа своите играчи ?
Друга работа, самисли Интер и Лацио се братски тимови, како тоа? Па јас неможам да замислам Рома да е братски тим со некој од Јувентус, Милан, Интер, Лацио и Фиорентина, па и Наполи .. со Наполи далечните 70-ти сме функционирале како братски тим, но тоа не траело долго, едноставно не може да функционира тоа, сега затоа сме омразени ривали и против останатите појаки екипи ..
Братски тим можеш да имаш, но некој клуб кој е послаб од твојот за неколку класи, тоа може некако да функционира ..
Е сега следува прашањето како сеуште Интер и Лацио функционираат како братски тимови? значи од овие два тима мора да има еден што е за неколку класи послаб ?.. некој кој што кога ќе дојде ред појакиот да треба да освои титула да му се пуштат бодовите
Е сега ти драг Падрони продолжи да смееш за тоа што го пишав како Рома
е за две класи подобар клуб од Лацио, ајде поздрав и секое добро![]()
Факт е дека ти е испран мозокот. 90% од Јувенташите се со испран мозок дека Морати го измислил Калчополито.![]()

Да ти одговорам и на ова
Според ова и Курва Суд се фашисти? Колку што знам Рома беше казнета за фашистички скандирања така?
Тоа што се случува на трибините не дава права слика за клубот, затоа што е невозможно да се контролираат поединци или мала група на навивачи кои клубот им е последна и најмала причина што се нашле таму. Сети се на натпреварот со Тотенхем и тепачката во пабот која ја предизвикаа навивачи на Рома облечени во боите на Лацио.

Тоа е шпекулација![]()
На тоа прашање и јас чекам одговор, а и не сваќа дека Лацио и Интер не се збратимени, и никогаш не ни биле.^ Навивачите се збратимени, клубовите не, има голема разлика. Лотито не не поднесува а ни ние него, му ебам мајката!
А глеам упорвно тврдиш дека Рома е за две класи подбра од Лацио. Во што тоа?? Со титули се тука негде.. Исти кур.
Имаше уапсено навивачи на Рома така да не би рекол дека е шпекулација.
... Не е тајна дека Бојс една од двете главни подгрупи на КУКС е екстремно десничарски настроена, а Федајин е левичарска група. Само мислам дека кај вас на Норд се 99% наци.
Педер, дај не го тупете за Лацио и Интер и братството - ја на пример сум закоравен интерист а никад ама никад нема да им простам на Лацио за 5 мај 2002 ....

Педер, дај не го тупете за Лацио и Интер и братството - ја на пример сум закоравен интерист а никад ама никад нема да им простам на Лацио за 5 мај 2002 ....
Sto se krivi Lacio, koga Gresko im gi davase na tacna topkite... : )

се си ок, али ајде кажи ми ти, како фан на Интер на сопствениот стадион, би ли навивал за Лацио, а против својот тим, само Милан да не освои ? (а знаеш дека и на твојот тим му гори под нозете за опстанок или на пример пласман во ЛШ)
Друга работа, дали би навивал за Јуве во иста таква ситуација, како што сега најавуваат фановите на Лацио да прават во дуелот против Јувентус ?
Ајде само на ова ми одговори, како би се осеќал, како би се осеќале играчите на тимот за кој навиваш ?
Само ќе ти кажам нешто, тоа е карактеристика на ниски клубови и ниски навивачи, омраза секогаш ќе постои, но за се има граници, треба да се има и гордост !