Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Шала на страна,мене не ми прави ќеиф како игра,вчера подизгубено делуваше,да дојде некој појак тим ќе си ја пикне главата во газот.
Ако сакаме трето место оваа сезона,мора на критичните позиции да се засилува Интер,а позицијата на Џони според мене е една од тие,баталете што дава голови

Ај да не ве цитирак Скиреа и Шака Лака, да Џони е откровение сезонава игра у пичку матер јако ама не е тој калибар, продава фудбал на мртвите екипи а на двете дерби утакмици против Рома и Јуве нигде го немаше..

Горе доле се слагам со овој над мене, одбраната не е на ниво моментално ама тоа се должи на ноншалантната игра на Крилин у средниот ред, ништо не игра бем ти играчот, не се ни поти само со тоа рацете гестикулира нешто. Наинголан зимово на негово место и тоа е тоа, Гуарин нека олади некоја утакмица на клупа, Ковачиќ мора да игра а исто и Таидер си гази дечкото.

Шпиц мора да се купува, неаме време да го чекаме Икарди да се изнаебе и да се изнатетовира бем ти незрелото дете..

Ме изнасмеа , кај ти текна :LOL:

Па само у тоа му е паметот да го ебам, пред 2 месеца потпиша со Интер и одма украде жена на негов најбоље другар, цела подлактица ја истетовира со нејзиното име, купи 3 ферариња и направи 5 ревии за на крај и кила да фати. :facepalm:

Или нека се уозбилува или мрш од фудбал.

Па само у тоа му е паметот да го ебам, пред 2 месеца потпиша со Интер и одма украде жена на негов најбоље другар, цела подлактица ја истетовира со нејзиното име, купи 3 ферариња и направи 5 ревии за на крај и кила да фати. :facepalm:

Или нека се уозбилува или мрш од фудбал.

Ебел некои тешкаши затоа кила фатил.

чекај бе, па нели Џони ви беше откровение оваа година, сега барате друг играч на негово место, што се случи ? :)

Остајги бе овие само хејтаат интерашите..што да му направам повеќе не знам и јас..го молам Мацари идиотот да ме стави напаѓач да му кажам на оние Икарди и Педофил како се даваат голој тој десен бек ме клава..нема смисла веќе, ќе побарам трансфер во Реал Мадрид или Барселона и ќе играм заедно со Беттнер..

Ептен гледам миланскиве екипи го сакаат во своите редовви Раџа .. Али зимово ќе видите каде ќе направи трансфер ;)

serie C2/A !!! Izfrustrirani
971641_579984358739652_745546644_n.jpg

1503423_606827552685805_321262292_n.jpg

На ситуацијата со Стротман чинам дека судијата досуди прекршок за Фиорентина ако не се лажам... ? o_O

Вие ли бе најдовте гомна да јадете, го имате у екипа еден од најподмуклите копилиња у светскиот фудбал.. А до пред некое време и копачот Мексес.

Nemoj ziti se eden od najgolemite lideri vo fudbalot, verojatno eden i edinstven sto e roden , izrasnat , bukvalno princ na gradot, po vlijatelen od papata, nema igrac so koj moze da se sporedi vo Italija, ti da mi go sporeduvas so nekoj si treto razredni kopaci....
Pravel greski da, nikoj ne e sovrsen, ama ne ide sporedbava...

a vie gi nemavte ubedlivo najodvartniot u cela italija, Materazzi?
ili go nemate ovoj momentalno?
i toa na prijatelska :tapp:

Nemoj ziti se eden od najgolemite lideri vo fudbalot, verojatno eden i edinstven sto e roden , izrasnat , bukvalno princ na gradot, po vlijatelen od papata, nema igrac so koj moze da se sporedi vo Italija, ti da mi go sporeduvas so nekoj si treto razredni kopaci....
Pravel greski da, nikoj ne e sovrsen, ama ne ide sporedbava...

a vie gi nemavte ubedlivo najodvartniot u cela italija, Materazzi?
ili go nemate ovoj momentalno?
i toa na prijatelska :tapp:
И да се спушти на вакво ниво? Имал у кариерата уште 1000 вакви подли потези..

хахаха и дај молим те тргни кампањаро, ова му е еден и единствен ваков испад у цела кариера.

Матераци е друга категорија. :icon_lol:

Кампањаро и Матераци за Тадеи, Тоти, Де Роси, Мексес, Перота и Освалдо се цвеќенца(со акцент на ца)...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom