Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Мајтапот на страна, ама Интер со ваков играчки кадар да имаат само 1 пораз и не е така лошо, туку напротив ... Мислам дека Мацари вади максимум од она со што располага ... А згора на сѐ ако се засилат зимава со уште некој играч ќе биди весело напролет ... :)

Па и Јуве пред 2 години имаа 17 нерешени утакмици па на крај лапаа титула. :свиркам:

Ако ги споредиме двата Интери од лани и овој, ситуацијата е јасна. Тој првиот беше изгубен во свемирот со Страмачиони, а овој денешниот е каде каде подобар и поуспешен тоа го кажува и табелата. Сепак има уште време до крајот, сигурно ќе ги подобри Мацари, иако не го сакам многу како тренер, сепак знае да извади максимум од тимот. Им треба да сврзат некоја победа за да се вратат играчите психолошки. Стартот на првенството добро го почнаа, но последните неколку утакмици некако го изгубија ритамот и почнаа да губат бодови. Сепак сезоната е долга и има простор уште за напредок.
--- надополнето: 9 декември 2013 во 20:45 ---
Па и ние ќе иаме 21 победа 16 нерешени и 1 пораз, лапај титула. :свиркам: :icon_lol::icon_lol:

Џабе ќе ви се, кога не можете да имате гол ди Мунтари. :D

Ваков иаме :icon_lol::icon_lol::P

А ваков ? :P:icon_mrgr:

gol+regolare+di+muntari.jpg

како само еден пораз кога имате уште една утакмица со Рома до крајот ? :D

ќе ја пуштите таа сакале нејќеле :P
--- надополнето: 10 декември 2013 во 00:16 ---
Шала на страна со онаква одбрана од вчера,тешко до третото место.Не ми праи ќеиф одбраната воопшто,многу се тромави назад,мора на местото на Џони да се земе поасален играч,а Переира да се продаде на зима под итно.Кова МОРА обавезно да игра во прв состав,а Камби да се седне на клупа,на негово место Наинголан да се собере.Додуша мислам дека тој веќе е договорен за зимава.
Нападот мора да биде поразновиден,Икарди сеуште се опоравува,а не верувам да имаме некоја поголема помош од Милито оваа сезона.Белфодил мене ми е промашај,па не би било лошо да се земе Џеко на зима.

чекај бе, па нели Џони ви беше откровение оваа година, сега барате друг играч на негово место, што се случи ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom