Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа нема грешка дека успеал да постигне гол, а поголеми шансите беа да погоди некој играч на Џенова при шутот. Нека проба уште 10 пати на таков ист начин ќе видиш дека ќе биде блокиран. Ибраими му се отвори сам беше.
Може бил, не викам не, али кај бил отворен е тоа е друго прашање, според мене одлично постапи и даде добар гол. Кога ќе имаш видео постирај да го видам уште еднаш делот со Ибраими, не обрнав внимание.

Може бил, не викам не, али кај бил отворен е тоа е друго прашање, според мене одлично постапи и даде добар гол. Кога ќе имаш видео постирај да го видам уште еднаш делот со Ибраими, не обрнав внимание.

Еве

Jad i cemer Inter...

izedov gomna i repov odma me zakute :D

i opet
Jad i cemer Inter & Handanovic

i pak repot

interesno bilo vaka sam da si prais muabet

iYA Guarin

.................. 3-3

Раштиман оркестар се Интерашиве, не се знае кој пие, кој плаќа. Имаше доволно време Мацари да донесе засилувања, да наметне авторитет, да ја постави играта на тимот и... на крај добиваме едно големо ништо. Играчиве ко во ѕид да се удираат, таман ќе повлечат ќе сврзат неколку паса, и ќе ја изгубат топката. Ќе видат нема со кој да проиграат, и ќе ја пукнат топката од 30 метри. Нема некоја препознатлива игра тимов, како мува без глава се на терен. Па и оној Паласио од 5 метра промашува гол. Една Парма (да ми прости @dragonsky ) им диктира темпо на нивни терен, а тек следниот дуел со Наполи што ќе прават. Ако играат вака, маста ќе им ја извадат. Жива среќа што Милан и Лацио не се во најдобра форма, па таму може да ја пробаат среќата да земат некако бодови. А да се разбереме, и да победи Интер во дуелов, верувам дека нивните фанови нема да бидат задоволни од играта.

П.С.Да не им е Џонатан, сега ќе се дружеа со Милан на табелата :pos:

Хандановичу човеку, што успеа да сториш?
Аууууу :tapp:

Се случува таков кикс на голманот, никој не може без грешка да брани. Сепак овој гол си паѓа на душа на Ханданович. Но да не заборавиме колку пати ги има вадено од го*ната на Интер.

Занети може да игра до 50 години:cuc::cuc:
Паласио монструм:vozbud::cuc:

Добар Интер, 2 мин - 2 гола.
Ханданович сумлив, може ја местел 2-1 :icon_lol:

Парма враќа одма, не се дава.

Има голови, тоа е многу добро. Нека падне уште по некој.

mnogu slabi Inter, Parma u gosti u sise gi stai.... nemaat konkretna idea u napad, a u odbrana kiks do kiks... tesko poise od 5to mesto sezonava

Интер или ФК 4 + ми се најзабавна екипа за гледање годинава. Секоја утакмица им е ко фудбал на плажа, си пичат некое жога бонито кур не ги боли, алал да им е.

Тоа одкога промаши Камбиасо :pos:

Интер сезонава - 7 победи 7 нерешени 1 пораз

Да го немавте тој 1 пораз, и за вас на секој натпревар ќе го ставав Симо и Бичкијата

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom