Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Oваа година на Милан не може да му помогне ниту Берлускони да биде судија на секој нивни натпревар.

Инаку, во скоро 20 години колку пратам калчо, Милан е убедливо најфаворизирана екипа во првенството.

Рече фанот на челзи

Very-Interesting.jpg

Oваа година на Милан не може да му помогне ниту Берлускони да биде судија на секој нивни натпревар.

Инаку, во скоро 20 години колку пратам калчо, Милан е убедливо најфаворизирана екипа во првенството.

ок е, ја попуни квотата од 600 поста на ден, ај сеа иди у Религија оправај се.

ок е, ја попуни квотата од 600 поста на ден, ај сеа иди у Религија оправај се.

Не биди плачко.

On a bright side, сепак имате еден бод повеќе отколку одиграни натпревари.

emoticon-0152-heart.png

И дај не ме заебавајте, чист офсајд е. Видете му ја раката на Љоренте местачи ниедни, аир да не видите од победава што ви донесе три бода.
uploadfromtaptalk1384126908653-jpg.76676

Лош цинизам.
Чист офсајд.Мал офсајд.

Кога ги читаш Интерашиве, ти доаѓа чувство како да го читаш Дарди...

Калимеровци

Фан клуб Интер,Морати не ве познава,ама кога би ве знаел би се гордеел со вас

Не се секирајте,за 100 години Јуве пак ќе го избацат у втора лига ради местење.А од тие 30-40 титули шо ќе ги освојат до тогаш 2-3 ќе им се дадат на Интер на суд ради фер плеј и Калимеро нема правда на векот,иако во тој период едвај неколку пати у топ 4 припариле.И така правдата ќе биде задоволена :) И плус Милан,Виола,Лацио и останатите појаки тимови притоа ќе бидат значително бодовно и финанскиски осакатени за во наредните 2-3 години да можат Интер да земат уште некое титулче за зимница,пред пак да се вратат Јуве у прва лига и да им почне уште еден век обележан со кукање и неуспеси. :coffee:

tumblr_mby6o7cZaY1rezavlo1_500.gif

Оддамна сакав да го кажам тоа, ама никако можност не ми се укажа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom