Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.039
- Поени од реакции
- 62.029
Многу мразам кога дискутираме граматика и јазик и некој ќе ни се уфрли оф топик...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oваа година на Милан не може да му помогне ниту Берлускони да биде судија на секој нивни натпревар.
Инаку, во скоро 20 години колку пратам калчо, Милан е убедливо најфаворизирана екипа во првенството.
Ете, навивач на јувентус .... краде букви тастатурата)
да бе и брадата неш ти ја украл некој од јувентус
Oваа година на Милан не може да му помогне ниту Берлускони да биде судија на секој нивни натпревар.
Инаку, во скоро 20 години колку пратам калчо, Милан е убедливо најфаворизирана екипа во првенството.
ок е, ја попуни квотата од 600 поста на ден, ај сеа иди у Религија оправај се.
![]()
И дај не ме заебавајте, чист офсајд е. Видете му ја раката на Љоренте местачи ниедни, аир да не видите од победава што ви донесе три бода.
![]()
Раката е само во офсајд. Пушти ги...Лош цинизам.
Чист офсајд.Мал офсајд.
Не се секирајте,за 100 години Јуве пак ќе го избацат у втора лига ради местење.А од тие 30-40 титули шо ќе ги освојат до тогаш 2-3 ќе им се дадат на Интер на суд ради фер плеј и Калимеро нема правда на векот,иако во тој период едвај неколку пати у топ 4 припариле.И така правдата ќе биде задоволенаИ плус Милан,Виола,Лацио и останатите појаки тимови притоа ќе бидат значително бодовно и финанскиски осакатени за во наредните 2-3 години да можат Интер да земат уште некое титулче за зимница,пред пак да се вратат Јуве у прва лига и да им почне уште еден век обележан со кукање и неуспеси.
![]()