Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ќе кошта да се префрлам на МаксТВ? , сигурно ѓавол ипол, па и телефонија морало курац, јас дома немам фиксна телефонија повеќе од 10 години...

Колку ќе кошта да се префрлам на МаксТВ? , сигурно ѓавол ипол, па и телефонија морало курац, јас дома немам фиксна телефонија повеќе од 10 години...

За тие што имаат телефонска линија не се доплаќа ништо, треба да се јавиш да прашаш дали се плаќа за да ти стават телефонска линија , а за месечна претплата имаш неколку пакети.

Mora da ti stavat i domasna linija,linija e 50den mesecno,ako ne sakas da koristis domasen,jas imam paket so neograniceni razgovori t-home + 200min ostanati operatori,neogranicen internet(400GB) i + TRING ALB(100DEN) i fudbalsiot paket (200DEN) + eden priemnik za drug TV (1000DEN ova ednaska se plaka)!znaci se na se smetka mi doaga 1800-1900DEN!ipak najdobro e dreambox 800HD 260$ + obicen internet paket do 600DEN,godisno + 50-80€ za sifri.najdobro,ali imam uste nekolku meseca dogovor od MAX TV.

Нека објасни некој што знае само што треба да превземеме ние што веќе си го имаме пакетот со арените замо за ЛШ и ЛЕ ?

Нека објасни некој што знае само што треба да превземеме ние што веќе си го имаме пакетот со арените замо за ЛШ и ЛЕ ?

Ништо, автоматски ги имаш сите 4 Аренаспорт ХД и плус СК1/2, Еуроспорт и ЕСПН во пакетот за 199 денари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom