Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Podrska za navivacite na Milan , NAPOLI MERDA!!!!!!!!!!!!!!

Napoli COLERAAAAAAA!!! Succiatelo a Diego :pos:

1375866_533236920093350_335403930_n.jpg

:)

"Italian football fans stand up for their right to be abused by rivals"
(превод: италијанските навивачи си го бараат правото да бидат навредувани-малтретирани од страна на противничките навивачи)
Е ова е веќе барање на место
Закон се италијаните! :D:D:D

Sent from my SPH-L720

Најзакон е лигава,дефинитивно.Наместо да се казнуваат навивачиве кога има некои малоумни провокации од типот на Хејзел,Факети и сл.
Ги казнуваат заради некоја територијална дескриминација,затоа што пееле дека не се од Наполи,да им експлодира Везув и слични провокации
Поточно овие две песни што ги пеат сите анти-Наполи навивачки групи
Башка што и самиве навивачи на Наполи го имаа истакнато транспарентов:"NAPOLI COLERA: Now close the curva!" :ROFLMAO:
Striscione-Napoli-Colera-Curva-B-620x350.jpg

А ова е врвот на циркусов во лигава(не знам дали беше постирано на темава)
Genoa coach dressed 'like Rambo' caught spying on rivals Sampdoria :pos:

Најзакон е лигава,дефинитивно.Наместо да се казнуваат навивачиве кога има некои малоумни провокации од типот на Хејзел,Факети и сл.
Ги казнуваат заради некоја територијална дескриминација,затоа што пееле дека не се од Наполи,да им експлодира Везув и слични провокации
Поточно овие две песни што ги пеат сите анти-Наполи навивачки групи
Башка што и самиве навивачи на Наполи го имаа истакнато транспарентов:"NAPOLI COLERA: Now close the curva!" :ROFLMAO:
Striscione-Napoli-Colera-Curva-B-620x350.jpg

А ова е врвот на циркусов во лигава(не знам дали беше постирано на темава)
Genoa coach dressed 'like Rambo' caught spying on rivals Sampdoria :pos:

Ова беше одамна, уште пред месец дена.
Мислам дека од клубот изјавиле дека немааи ништо со тоа и дека ке го суспендираат...мхм, сигурно :sneaky: :нинџ:

Да влезе некоја будала со полуавтоматска да ги испука играчиве милан повеќе во ќар ќе биде отколку во зијан.

Браво за Макс тоест за арена,нека им кисне на тоа педерите телма сега,нека пропаднат,oh wait веќе се пропаднати.

Ме интересира ако некој корисник на макс тв ми даде корисничко име и лозинка од мој телеком за да се логирам на страната, дали тука ќе може онлајн да ги гледам арена спорт каналите ако сум на телекабел? :icon_mrgr:
Како и да е фала им за понудата ама само арена спорт 1 им е без пари, останатите плус 200 ден. :icon_lol:

Ме интересира ако некој корисник на макс тв ми даде корисничко име и лозинка од мој телеком за да се логирам на страната, дали тука ќе може онлајн да ги гледам арена спорт каналите ако сум на телекабел? :icon_mrgr:
Како и да е фала им за понудата ама само арена спорт 1 им е без пари, останатите плус 200 ден. :icon_lol:

За да гледаш онлајн треба да се уклучи дополнителен пакет кој се наплаќа.
Јас ги имам активирано сите спортски канали, ама за да гледам и онлајн треба плус уште еден пакет да доплатам.
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 13:05 ---
Име на пакетКаналиМесечна цена
(со ддв)Статус на пакетот
Web Max Football 249 денари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom