Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој те прашува тебе бе :pipi:

Па никој не треба да ме праша за да дадам мое мислење на форумов.Ако е така,тогаш на секое твое мислење може да ти реплицирам со вака мудар пост како твојот - А кој тебе те праша?

Глупите пенали кои ги бараа навивачите на Јуве со Киево како оправдување за поништениот гол на Киево не ги оправдував. Ама слободно погледнете го стартот на Имобиле во првото полувреме за кој требаше да го испратат во соблекувалната по брза постапка.

Да да а пред голот требаше Имобиле да попие црвен чист како солза..

Со судии пак а?
Ах бре Ѓубрентус, Ѓубрентус. 6 поклонети бодови, овојпат Серија Б би била тесна за вас, ама ипак сум да ве фрлат во Серија Б, барем ќе ме придружувате и ќе ми ја отворат темата. Поздрав.

Лелеле плачипички .... а се ситевте кога бевме 2 лига и кога со ОУ Д СПЕШЛ УАН освојувавте триплета да не кажувам од тогаш какви голови . Да денес јуве победи од гол од офсајд и мерак ми е . . . само затоа да ве гледам како цимолите тука ...

Ај неможите сите навивачи тука ( Јуве,Рома,Милан,Интер,Лацио,Наполи итн) да земите да си тргате цртички за судиски грешки..

Господ да не чува еден форум е даен за рает чоек да се релаксира да си продискутира и од него кармакараша ќе напрајте.

Со судии пак а?
Ах бре Ѓубрентус, Ѓубрентус. 6 поклонети бодови, овојпат Серија Б би била тесна за вас, ама ипак сум да ве фрлат во Серија Б, барем ќе ме придружувате и ќе ми ја отворат темата. Поздрав.

По се изгледа ќе се дружиме следната година со Милан во серија б :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom