Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Наполи не може да биде толку константен односно да победува и победува .. Точно е дека имаат добар тим, но каде и да е ќе ги стигне заморот бидејќи не може цело време со едните исти играчи да играат. Се може да се деси но тоа е мое видување.. Од друга страна поголеми конкуренти треба да се сметаат Рома и Интер, бидејќи не играат во евро куповите и автоматски тука се во предност во однос на другите екипи, но сметам дека Рома играчки е појака од Интер и дека ќе заврши пред нив.. Значи, моја прогноза е 1.Јуве, 2.Рома, 3.Интер, 4.Наполи, 5.Фиоренти ............. 7 или 8 Милан :icon_lol:
Ги ротираат во напад играчите, Хамшик одмараше претходната во калчо со Аталанта, односно Хамшик, Каљехон, Бехрами, Зунига, Маџо и Бритос беа на клупа. Вечерва очекувам исто да одмара двајца од Игуаин, Хамшик и Инсиње.

Всушност добра ротациона политика има Наполи. Мене не ми се допаѓа Конте како ротира сега за сега. Вечер на домашен терен со Сасуоло не верувам да имаат било какви проблеми. Не дека овие немаат појма (иако загубија со толкав резултат од Интер, не верувам да може да се фрлат уште сега), ама премногу јак е Наполи, посебно на домашен терен да дозволи да загуби бодови во ваков натпревар.

Милан ми е енигма за вечер.

:pos:
Луда идеја: Милан и Интер да се фузираат во еден клуб

Поранешниот директор на „нероазурите“ Ернесто Паолиљо даде „луда“ идеја за спојување на двата градски ривали Интер и Милан во еден клуб.
Целиот концепт кој го предлага Паолиљо веројатно нема да биде ни на секунда земен во предвид од страна на управите на Милан и Интер, и дефинитовно е надвор од било каква логика, но тој тврди дека е најдобро за градот Милано.

„Тоа е единствен начин Милано пак да се најде на мапата на најголеми фудбалски градови. Покрај тоа, би можеле да ги ангажираме најголемите светски ѕвезди, нешто што е сега само пуста желба. А редовно би имале и полн стадион. Клубот би се викал МиланИнтер, а дресот на себе би ги имал сината, црвената и црната боја. Навивачите на ова не смеат да гледаат како на навреда туку како на можност својот тим да го видат рамо до рамо со најдобрите“, изјави Паолиљо, кој според многумина со ова само сака да ги испровоцира своите доскорешни работодавци.
Инаку Милано во моментов е најтрофејниот фудбалски град во Европа, во кого престојуваат 10 трофеи од Лигата на шампиони и 36 првенсвени титули, па иако Милан и Интер во моментов не се на самиот врв, сепак се едни од најголемите брендови во светот на фудбалот.

немора 100 лајкова само share договоричемо се

Дај бе жити најмило фб ако треба во приватна порака,едноставно горам од желба да видам каков лик се крие позади вака мудри мислења...Нема да те аднам,само да те видам,жити око!

Дај бе жити најмило фб ако треба во приватна порака,едноставно горам од желба да видам каков лик се крие позади вака мудри мислења...Нема да те аднам,само да те видам,жити око!

Замисли женско е :pos:

Според ова време поминато на кајганава претпоставувам дека преку ПП ќе ти прати линк од некој модел :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 септември 2013 во 16:03 ---
Замисли женско е :pos:

И се вика Парис. И јузернејмот и е всушност неостварена сексуална фантазија.

Прати ми го и мене еј. Јас ќе го аднам :icon_lol:

нене замислете е машко и е црнец

stock-footage-black-people-smiling-portrait-of-old-african-american-man-looking-at-camera-and-laughing-sequence.jpg

еве го нигерот, стар си бил ти бре..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom