Толстој
екс Бомбастичен
Ова не е тема за Серија Б бре, ко ви велев да напрајме петиција да ни ја отворат вие нејќевте, е сеа постирајте тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги ротираат во напад играчите, Хамшик одмараше претходната во калчо со Аталанта, односно Хамшик, Каљехон, Бехрами, Зунига, Маџо и Бритос беа на клупа. Вечерва очекувам исто да одмара двајца од Игуаин, Хамшик и Инсиње.Јас мислам дека Наполи не може да биде толку константен односно да победува и победува .. Точно е дека имаат добар тим, но каде и да е ќе ги стигне заморот бидејќи не може цело време со едните исти играчи да играат. Се може да се деси но тоа е мое видување.. Од друга страна поголеми конкуренти треба да се сметаат Рома и Интер, бидејќи не играат во евро куповите и автоматски тука се во предност во однос на другите екипи, но сметам дека Рома играчки е појака од Интер и дека ќе заврши пред нив.. Значи, моја прогноза е 1.Јуве, 2.Рома, 3.Интер, 4.Наполи, 5.Фиоренти ............. 7 или 8 Милан![]()
ajmo 100 lajkova
немора 100 лајкова само share договоричемо се
Дај бе жити најмило фб ако треба во приватна порака,едноставно горам од желба да видам каков лик се крие позади вака мудри мислења...Нема да те аднам,само да те видам,жити око!
Дај бе жити најмило фб ако треба во приватна порака,едноставно горам од желба да видам каков лик се крие позади вака мудри мислења...Нема да те аднам,само да те видам,жити око!
Замисли женско е![]()
Прати ми го и мене еј. Јас ќе го аднамДај бе жити најмило фб ако треба во приватна порака,едноставно горам од желба да видам каков лик се крие позади вака мудри мислења...Нема да те аднам,само да те видам,жити око!
нене замислете е машко и е црнец