Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
како беше тоа алегри и галијани и кога се бунат за судии се бунат со стил! они само слика у телефон стават и завршена прича
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КОга сме кај плачењево на тренериве, никој не го спомна Мурињо, ептен лигуш човек, се некој друг му е виновен, а тимот не. Имаше среќа што ретко губеше со Интер, инаку само гомна јадење ќе се изнаслушавме од него.
dragonsky извини што ти го вреџам светецот![]()
Е, е, сме победиле и тоа 4-0
Браво за момците не ја гледав, јеби га опенфест има кај нас ама сигурен сум дека сме ги сокршиле
Само може да се каже дека ова е уште еден трофеј во веќе богатата црно-бела ризница
Stefan-kobe
Конте се изнервира тогаш многу против Парма кога натпреварот заврши 0-0, а за Јуве не досудија 1 чист пенал и 1 што можеше со мирно срце да го свирне. Инаку не беше бесот само за тој натпревар, туку и на претходниот кој заврши 0-0 со Сиена пак не досуди судијата чист 100% пенал. Дај не зафркавај, ретки се тренерите кој остануваат мирни после вакви ситуации. Полоши од Конте од тој аспект ги има еден куп, започнувајќи од Мацари кој се жали дури и тогаш кога нема право. Да не зборуваме за Страмачони кој неговиот тим играше како некоја македонска селска екипа од општинска лига, а тој цела сезона после натпреварот се бунеше за судиите. Додека пак Алегри и Галијани до ден денеска зборуваат за Gol di Muntari. За разлика од другите, барем Конте не е лицемер и кажува многу работи директно.
Имаше пред некој ден некоја изјава во стил Сити и Јунајтед не беа достојни шампиони на ПЛ. Она во стил немале конкуренти искористиле шанса. А што да се каже за неговиот престој во Италија...
Хахах колку сака нека е фер бе, он плачеше додека ја даваше таа изјава, ко мало дете. Значи плачеше у буквална смисла на зборот, онака солзи му течеа. Иначе џабе ти е што и да збориш за Конте јас не можам да го поднесам и тоа е тоа. Одличен тренер е, ама вака како појава и ко карактер е гомно и секогаш ќе остане гомно за мене. Уште ко играч го мразев, уште од тогаш го имаше она лоповското у него.
--- надополнето: 19 август 2013 во 12:54 ---
Мурињо не освои само Серија А со Интер.
и мурињо има плачењо и тоа ко бебе и што сеа темата е сериа 2013-14 не на тебе кој тренер не ти се свигал
Али реално така е, моето НЕсакање на Конте нема врска со неговите тренерски квалитети, да не се разбереме погрешно. Он си е топ тренер, само ете, мене не ми се допаѓа и тоа е тоа. Иначе за Мурињо не спорам дека е плачко, али има некоја посебна харизма што те тера да го сакаш. Ова зборам за тимовите каде он бил тренер. Еве да збориш со некој фан на Челзи на пример, ќе ти го каже истово.![]()
Епа и Конте има харизма што те тера да го сакаш, уште како играч, а сега и тренер![]()