Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Требаше да остане темата за Серија Б, лигата е посмешна од нашава.
Можам само да замислам кои слепи екипи ќе влезат догодина во Серија А.

е требаше брат, али не ми ја сватија поентата на темата.

е требаше брат, али не ми ја сватија поентата на темата.

Поентата ти ја кажав, а Сасоуло ти се пример за да сфатиш дека Серија Б местат многу утакмици. Сасоуло ми се чини долго време беше прв во Серија Б, но не знам дали и така заврши. Дојде Серија А аматеризам на дело, слични ко Пескара.

Нема потреба да отвораш тема за Серија Б, особено не доколку немаш сигурни дојави.

Поентата ти ја кажав, а Сасоуло ти се пример за да сфатиш дека Серија Б местат многу утакмици. Сасоуло ми се чини долго време беше прв во Серија Б, но не знам дали и така заврши. Дојде Серија А аматеризам на дело, слични ко Пескара.

Нема потреба да отвораш тема за Серија Б, особено не доколку немаш сигурни дојави.
Не е до дојава да имаш, некој следи и сака да ги информира другите што сакаат да знаат. како dragonsky

Не е до дојава да имаш, некој следи и сака да ги информира другите што сакаат да знаат. како dragonsky

Епа тогаш отвори биро за информации и телефонска линија со наплаќање, барем имај нешто ќар од тоа. o_O

А батката dragonsky, не се секирај за него, ќе се снајди и без тебе. xD

До душа јас сакам да ги гледам отепаниве екипи како се мачат, не ми е многу за тоа кој што ќе направи. На пример ако лигата би завршила денес екипи како Ланчиано,Трапани и Авелино би можеле да играат во Серија А.
Па можам само да ги замислам против Наполи,Јуве,Милан, Интер..

Океј ајде живот иде даље нема ефект од тоа што јас сакав да ги информирам другите за случувањата и да водиме дискусија ама никој не го ценеше тоа

Koлку не му се игра на оној Флоро Флорес а.к.а Цветко Цветковски..

Си вика кај дојдов у пичку матер :facepalm:

Океј ајде живот иде даље нема ефект од тоа што јас сакав да ги информирам другите за случувањата и да водиме дискусија ама никој не го ценеше тоа

И јас сум за Серија Б Тема, има некој што следат тука интересни се. Да се едно 70% местени утакмиците ама цела тактичка револуција за напаѓачкиот фудбал во Италија излезе од таму, па лани немаше утакмица која не завршуваше 3+ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom