5 измени у 9 минута ????? 3 за Парма 2 за Рома ? WTF ? Што се случи ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рома е во страшна форма и страшен подем. Тоа е можеби главната причина што трката за Скудетото остана жива. Од друга страна Јуве е многу неубедлив и ништо чудно да фрли некој бод. Се е во рацете на Јуве, ама моментално Рома се наоѓа во многу поповолна состојба.
Ја виде листата на повикани играчи за со Лион така? Барѕа и Огбона се повикани.Абе озбилен сум, како не. Нам ни недостигаат неколку играчи пред се од одбраната и плус тука е ЕЛ која троши многу енергија. Сега не ме сфаќајте дури до толку да велам дека Рома е фаворит, ама муабетот ми беше дека при исти моментални услови ( значи израмнети бодови или евентуално мала разлика од 1-2 бода) Рома би била фаворит. Така да главна цел треба да биде пред дуелот со Рома разликата да биде 6 бода за никакви шанси да нема волчицата. Услов за тоа е од 5те натпревари пред Рома да добиеме 4 и една нерешено.
Според мене навивачите на Рома треба да веруваат. Јас на нивно место би верувал.
Ја виде листата на повикани играчи за со Лион така? Барѕа и Огбона се повикани.
Juventus: Livorno, Udinese, Bologna, Sassuolo, Atalanta, Roma, Cagliari
Roma: Cagliari, Atalanta, Fiorentina, Milan, Catania, Juventus, Genoa
Полесен распоред имаме од Рома. Кажи ми искрено, мислиш дека Рома сите овие до крај ќе ги добие а ние ќе кикснеме на три од овие 7? Не велам дека не е можно, теоретски остварливо е ама во пракса друга е приказната.![]()
Знам.Рома не не тепа нас![]()