Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А БЕ АЈ У КУРАЦ СВЕ НЕКА ИДЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ВТОР ПАТ СЕЗОНАВА ПРИМААТ У 99ТА ГОЛ ОД ЛАЦИО ЛЕЛЕ БЕ...А ИМАА ШАНСА ДА БИДАТ ПЕТТИ ЗА МОМЕНТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 лајка собрав на постов ви ебам мазохистите ви ебам цел живот аир да не видите од Парма да губите ццц...А БЕ АЈ У КУРАЦ СВЕ НЕКА ИДЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ВТОР ПАТ СЕЗОНАВА ПРИМААТ У 99ТА ГОЛ ОД ЛАЦИО ЛЕЛЕ БЕ...А ИМАА ШАНСА ДА БИДАТ ПЕТТИ ЗА МОМЕНТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 лајка собрав на постов ви ебам мазохистите ви ебам цел живот аир да не видите од Парма да губите ццц...А БЕ АЈ У КУРАЦ СВЕ НЕКА ИДЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ВТОР ПАТ СЕЗОНАВА ПРИМААТ У 99ТА ГОЛ ОД ЛАЦИО ЛЕЛЕ БЕ...А ИМАА ШАНСА ДА БИДАТ ПЕТТИ ЗА МОМЕНТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заради тоа изгледа за утакмицава го паркирале пред голот на ЈувеАвтобусот на Јувентус бил топло пречекан од страна на наполитанките. Тешки неандерталци се овие...
A вашите беа андерталци кога ни го јајцаа нашиот.Автобусот на Јувентус бил топло пречекан од страна на наполитанките. Тешки неандерталци се овие...
Како и да е, не се секирајте, не губи Јјуве денес, ги иам гирано т1 и гг3+ :3
Време е да фатиш и ти![]()