Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
А БЕ АЈ У КУРАЦ СВЕ НЕКА ИДЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ВТОР ПАТ СЕЗОНАВА ПРИМААТ У 99ТА ГОЛ ОД ЛАЦИО ЛЕЛЕ БЕ...А ИМАА ШАНСА ДА БИДАТ ПЕТТИ ЗА МОМЕНТ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:свиркам:

А БЕ АЈ У КУРАЦ СВЕ НЕКА ИДЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУЕ ВТОР ПАТ СЕЗОНАВА ПРИМААТ У 99ТА ГОЛ ОД ЛАЦИО ЛЕЛЕ БЕ...А ИМАА ШАНСА ДА БИДАТ ПЕТТИ ЗА МОМЕНТ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
6 лајка собрав на постов ви ебам мазохистите ви ебам цел живот аир да не видите од Парма да губите ццц... :@ :@ :@[DOUBLEPOST=1396198810][/DOUBLEPOST]
6 лајка собрав на постов ви ебам мазохистите ви ебам цел живот аир да не видите од Парма да губите ццц... :@ :@ :@

Сан Паоло уште од 18:30 почнал да се полни

1964967_705215392834980_987212338_n.jpg

Еј глуп Шпанецов не го става Пандев во прв тим иако му одговара Јуве..исто како Мурињо кога не го стави Мата против Арсенал..

Автобусот на Јувентус бил топло пречекан од страна на наполитанките. Тешки неандерталци се овие...

Со оваа анемичност, малку е.

Освалдо.. :(

Овие ножичите на Освалдо му се специјалност одма ми паѓа на памет овој поништен гол а немаше офсајд незаслужено поништен.

Од ова што го видов, Наполи имаше 90% посед на топка.

Како и да е, не се секирајте, не губи Јјуве денес, ги иам гирано т1 и гг3+ :3

Автобусот на Јувентус бил топло пречекан од страна на наполитанките. Тешки неандерталци се овие...
Заради тоа изгледа за утакмицава го паркирале пред голот на Јуве :icon_lol:

Време е да фатиш и ти :D

Нема теорија, баш пишав у кладилница темана - 4 пара играм т1 и гг3+ на друго ливче истите, на 3 им поништуваат гол, една ми ја прекинуваат ради дожд (таму кај што сум најблизу хахаха)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom