Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Од младинска школа е.... не дека го праиме маркизио...ама со Аталанта гол даде, Со Сасуоло имаше асистенција му ја намести на тацна на балотели а и во купот доста зрело изигра...за први три натпревари како стартер и тоа како добро игра...

Не знам ти викам прв пат слушам, знам летоска изназемавте и некои други дечишта, Петања, Сапонара кур се тресе..

Не знам ти викам прв пат слушам, знам летоска изназемавте и некои други дечишта, Петања, Сапонара кур се тресе..
не не овој си беше тука... има и деби во ЛШ Пред две сезони влезе против Плзен место робињо со што стана најмлад дебитантан на милан во ЛШ ...и трет вкупно во лш воопшто

Добро "малце" беше у офсајд Жервињо , ама добро , "милиметри беа во прашање" :pos:

а виде што гол им поништиа ? :)
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 19:01 ---
Бастос требаше денеска или утре да оди на лекарски прегледи во Неапол, но испадна информација дека ќе слета во Рим :D не дека е нешто посебно, но мило ми е доколку вака им го земеме пред нос на наполитанките:)

а виде што гол им поништиа ? :)
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 19:01 ---
Бастос требаше денеска или утре да оди на лекарски прегледи во Неапол, но испадна информација дека ќе слета во Рим :D не дека е нешто посебно, но мило ми е доколку вака им го земеме пред нос на наполитанките:)

детиштето Додо или како беше е 5 пати подобар од него..

Предност што е помлад, па може и уште повеќе да напредува.

Одлично прво полувреме. Јувентус постигна 4 гола, е сеа каде влегоа, не е битно :D

Знаете кога ќе заигра Маркизио покрај ваков Погба?
Никад, НИ КАД!

Знаете кога ќе заигра Маркизио покрај ваков Погба?
Никад, НИ КАД!

5d5i.jpg

Еве го сега игра

Па игра ама веќе испадна од стартни 11.
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 22:31 ---

Добро бе ми го пукнавте курот.. Коа ќе се врати Пирло Маркизио ќе си се врати на клупа....

Муабетот ми е дека Маркизио го изгуби веќе местото у стартни 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom