Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Maтераци е институција за нослево Киелини. Марко барем имаше некоја харизма овој ти е апла сељандура му ебам тоа алатката за бурек сечење.

Иначе убаво ја реков пред месец два, дека Јуве ќе си се прошета низ Серија А до крај, а Мондонико ми се праи нешто светец. :D

Maтераци е институција за нослево Киелини. Марко барем имаше некоја харизма овој ти е апла сељандура му ебам тоа алатката за бурек сечење.

Иначе убаво ја реков пред месец два, дека Јуве ќе си се прошета низ Серија А до крај, а Мондонико ми се праи нешто светец. :D

Не бе јас убаво пишав во темана за најомразени клубови...

Интер - Јуве е крив за се... Ги имаше најдобрите двајца напаѓачи во свет едно 4-5 години, и пак не освоија ништо. Доказ за тоа дека се сакат тим. А кога дојде Мурињо кај нив... Замисли бе бате, Мурињо, Матераци и оној коњон од претседател... се собрале сељаците на едно место. До пред Калчополи се Јуве им беше крив, сега после 2010, пак се Јуве криви. Сакати неможеле гол да дадат, Моџи и компанија се криви, судиите, Ањели. Ќе немаат да тепаат со Новара, пак ние криви... А пак тие, чесните(Мајка Тереза), цела Италија мести, тие на мравка не газат... ама пак Јуве се криви, и по дифолт јајцата цитрони ти ги прават. Башка и она кога го вреѓаат Келини (добро за вреѓање е човекот), а гледаш во нивни фан клуб свршуваат на Матераци, најголемото гомно од играч што стапнало на терен. Која иронија човече

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Аоо Матераци која харизма чоече :pos::pos:
Те иам приметено на темава дека откако почна да јадеш гомна за Де Јонг не престана.

аааааааааахахахахахаха Матераци харизмаа :pos::pos::pos::pos:
Не, ок што го мрзите Киелини, ваше право, ама вакви глупости бе луѓе :coffee:

Нешто инфо за Роси...

Non c'è ancora nulla d'ufficiale, ma la paura di un nuovo grave infortunio è tantissima. Negli spogliatoi i calciatori della Fiorentina hanno pianto per Giuseppe Rossi. Tutti noi speriamo che il peggio sia scongiurato. Questo ragazzo merita un futuro di sorrisi e gol.

Forza Pepito!

Google Translate

There is still nothing in the official, but the fear of a new serious injury is a lot. In the locker room the players of Fiorentina have cried for Giuseppe Rossi. We all hope that the worst is averted. This guy deserves a future of smiles and goals.
Strength Pepito!

Само да ви кажам дека ја изиграв Рома да не изгуби со 3 и повеќе разлика. Ова под дифолт значи дека ќе изгубат минимум 5-0.

Ми се гади од самиот мене, сум ви кажал? :D :facepalm: Кој баксуз сум тоа е невидена работа. :D

Те иам приметено на темава дека откако почна да јадеш гомна за Де Јонг не престана.

Нема врска тоа беше само за крвничкиот старт над Ковачиќ.
Иначе ја многу го поштувам Де Јонг како играч и општо такви војници на терен а не лиглевци као Киелини и Матераци.

4286-kill-yourself.jpg

Добро е ти, се покажа кој и што си со селскиот пост у темата најомразени клубови. Те мислев за попаметен Јувенташ ама изгледа Мондонико ви е единствен паметен у тоа дувлото лоповско.

па искрено,мене Киелини од секогаш ми изгледал поантипатичен од Матераци:)

s_52materazzi.jpg

:cool:

Materazzi’s attributes are Italian. The French want to get hold of them, and having already got the Mona Lisa, they want to exhibit them at the Louvre.

San_Materazzi.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom