Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Кое мафијашко првенство , страшна работа. Незнам како уопште може да се каже дека има фудбал во Италија.

Кое мафијашко првенство , страшна работа. Незнам како уопште може да се каже дека има фудбал во Италија.

те ебе наполи на спортска а? :icon_lol:

те ебе наполи на спортска а? :icon_lol:

Ме ебе наполи али и у просек најпрљави екипи играт во Италија. Оваа им е втора сезонава , првата со сасуоло беше трагикомична , сасуоло замисли. Јуве ти е како албанска курва , со сите се ебе само со домашните не , знае дека во ЛШ нема теоретски шанси па распродаде бодови на Галатасарај и Копенхаген или кои и да беа другите. Милан нема ни потреба да се спомнат , незнам како не ги исфрлија до сеа у сериа б.

Знаев дека нема да победи Наполи денес, време беше да кикснат премногу среќа имаа во натпреварите пред Јуве.
Додека немам зборови за Милан. Едноставно нема што да се каже овде, се е кажано веќе 100 пати. Милан треба да се промени од најдлабоката можна точка.

Па последната шанса кога Запата го промаши голот од три метра, го гледаш Алегри се смее.... и коментаторов на украински/руски вика... "Смешњо" :icon_lol:

Ах бе Милан...........
ми ги зеде парите од рака

Дечко не е до тимовите... ти незнаеш да се кладиш

На светско ниво според Вил хил денес имаше 150 милиони евра уплатени на Милан 1, и 250 милиони на Барса 1. Па сега размисли ти кој тим е класа , а кој курва. :) Иначе не сум баш некој кладионичар , чисто онака играм колку да ми е интересно.

Јас мислев Наполи ќе изигра Х ради што во вторник има утакмица на сезоната против Борусија , али ова од Милан не го очекував ... Дали беше местена или не, тоа нема да го коментирам пошто не знам дали да се сомневам во Галијани или пак толку им е квалитетот на играчкиот кадар на Милан .. Сепак промашениот пенал на Бало ме тера да мислам во "теории на заговор" :icon_lol:

Милан имаше многу шанси за гол, само некако немаа среќа + промашениот пенал на Балотели, вечерва Милан можеше да даде уште 2-3 гола, само никој не им е крив кога Балотели промашува со глава од 3 метри, Пацини денеска да ги имаше тие шанси од Балотели, Бирса и последнава мислам од Запата ќе дадеше најмалку 1 гол.
Од овој тим само Кака и Де Јонг (може и Балотели, само сезонава не игра добро и не се труди) другото се е срање.
За Наполи незнам, не ја гледав, само знаев дека една ќе киксне од овие 2, во случајов кикснаа 2те.

151007690.jpg

На светско ниво според Вил хил денес имаше 150 милиони евра уплатени на Милан 1, и 250 милиони на Барса 1. Па сега размисли ти кој тим е класа , а кој курва. :) Иначе не сум баш некој кладионичар , чисто онака играм колку да ми е интересно.

Абе какви курви какви бакрачи... Толку им е силата на Милан, и да сакаат повеќе моментално неможат. Секој што прати Италијанско знае дека вечерва Наполи и Милан немаа теоретска шанса да заминеа со трите бода... Веќе кажав за Милан толку им е силата, додека пак за Наполи денес едни болни по кладилнициве ми викаат: "Вечерва Наполи чист кец, имаат само два примени гола дома, а Парма нема нитуедна победа на гости " ми кажуваа демек некоја статистика. И им велам: "Баш денес ќе најдат Парма да ги заебат Наполи, а Милан нема шанси да ги земе трите бода" Ме направија будала и отидоа се кладеа на двава натпревари...
Според мене денес изненадувањето е победата на Киево над Верона, јас признавам дека овој натпревар го играв кец

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom