Толстој
екс Бомбастичен
Македонски фанови на Јуве Арена го прославуваат скудетото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тренер... пошо беше тренер-играч, сега ќе биде само играч.Gennaro Gattuso esonerato dal Sion
Гатузо отпуштен од Сион![]()
![]()

![]()

Незнам зошто се фаќате за фановите на Рома сега, сите ултраси во Италија имаат испади, другиве поарни да не се. Погледнете само ултрасите на интер и на Јуве со какви работи се служат и се ќе ви стане јасно.
Па федерацијата секоја навреда врз Балотели ја смета за расистичка без оглед дали нависта е или не е. Незнам дали има група во Италија која немала испад на сметка на Бало, зошто никој од фановите на Рома не го вреѓал расистички Суљо например?Јасно е дека сите имаат испади и имаат вадено ептен бизарни транспаренти ама тука муабетот е друг па ај ќе ти појаснам
Навивачите на Рома вадат транспарент и велат :
Балотели ние не те вреѓаме пошто си црнец туку пошо си кретен !
А на истиот меч истите тие добиваат казна поради расизам. Глупо нели?
Не знам дали не запрочита убаво ама ќе ти копирам и ќе ти болдирам а и зумирамПа федерацијата секоја навреда врз Балотели ја смета за расистичка без оглед дали нависта е или не е. Незнам дали има група во Италија која немала испад на сметка на Бало, зошто никој од фановите на Рома не го вреѓал расистички Суљо например?
Не верувам дека имаат вреѓано некој друг освен Бало али nvm, што да правам не можам да верувам на федерација во која половина од членството се миланези, јбгНе знам дали не запрочита убаво ама ќе ти копирам и ќе ти болдирам а и зумирам
Roma have been fined €50.000 because their fans shouted racial slurs against 3 of the Milan players in yesterday's match.

Јасно е дека сите имаат испади и имаат вадено ептен бизарни транспаренти ама тука муабетот е друг па ај ќе ти појаснам
Навивачите на Рома вадат транспарент и велат :
Балотели ние не те вреѓаме пошто си црнец туку пошо си кретен !
А на истиот меч истите тие добиваат казна поради расизам. Глупо нели?

Не верувам дека имаат вреѓано некој друг освен Бало али nvm, што да правам не можам да верувам на федерација во која половина од членството се миланези, јбг![]()
Овие се многу безвезални и хипотетички работи. Едноставен пример. Кандрева го исклучија неоправдано против Милан во 15та мин. на 0-0 и Милан победи 3-0. Е сега како ќе пресметаш дали Милан добил овде? Па можеби ќе победиле и без тоа. Ова е во најголем дел од случаевите за црвените картони, бидејќи никој нема појма како би завршиле тие натпревари и не може да се претвори тоа во бодови. Не е тајна дека така би се изразил, Милан најмногу имаше корист од судиските грешки оваа сезона, ама пак и Наполи имаше и Јуве имаше во одредени моменти, посебно во првиот дел. Од помалите екипи, јас како што приметив на пример Киево имаше во повеќе наврати среќа, судиските грешки да бидат повеќе во нивна корист.