Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар обид за да ја завртиш дискусијата во твоја полза.
Кога дискутираш со мене немој да ги мешаш другите со нивните мислења бидејќи не сме исто.
Пораката од фановиве на Рома е тотално срање
Со која постапка им има тој згрешено па тие да го викаат кретен или тоа е само да си ја тргнат вината?
Можеби згреши што не стана и му ја еба мамата тогаш на Тоти.

бла бла бла
Во друг пост каде што те цитирав ти дадов извадок каде што се покажува дека Балотели е навредуван бидејќи е црнец(не само тој туку и сите други од Милан) и мечот ради тоа можел да биде одложен.
Е сеа која е логиката да извадиш таков транспарент а ти на истата утакмица тој играч да го вреѓаш баш на таа основа која погоре ја негираш?
Они му аплаудирале и он се дрзнал да ги заќутува, ептен логично само се чудам како не ми текна до сега.Ама ти забележа ли дека прво Балотели го дадоа во кадар како ги замолкнува фановите на Рома и прави провокаторски гестови, па дури тогаш тие почнаа да го вреѓаат на расистичка основа и дури после тој гест на Балотели беше прекината утакмицата, плус фановите го вреѓаа само Балотели, а не другите играчи, ајде кажи пред оваа утакмица кој црн фудбалер на Милан бил вреѓан на расна основа од страна на фановите на Рома и кога биле прекината утакмица ради тоа ?? .. значи јасно е дека сите навреди беа упатени кон Балотели
Не е сјаен но не е толку лош колку што го прават и секако ова е мое мислење.
Они му аплаудирале и он се дрзнал да ги заќутува, ептен логично само се чудам како не ми текна до сега.
Нема везе, не планирам да пишувам 15 страни за ова
Не е сјаен но не е толку лош колку што го прават и секако ова е мое мислење.
А квалитетите не треба да му се дискутираат,познати се.

не му аплаудирале, али не го вреѓале на расна основа, тој направи гест со кој ги провоцираше и додека играше во Интер, затоа си ги доби навредите, јбг тоа се ултраси(им пукне филмот па почнат се по старо, јбг), такви ги има во сите клубови, впрочем во сите клубови има црнци, фановите ги вреѓаат оние од противничките табори а нивните миленици ги величат ..
MEXES: " Se e OK so Totti, vidovme snimka vo soblekuvalnata, ne odese so laktot na liceto, ne bese za crven karton "
ZVONIMIR BOBAN: " Toa vrz Lamela bese cist penal "
сега да те прашам нешто друго, она на Констант пенал беше ? .. не дека ми значи нешто и така сезоната ни отиде во курац, а пенал дека ќе сме го победиле Милан и не е некој мелем за се што се случуваше, само ме интересира твое мислење![]()
Изјавава на Мексес е ваква пошто сигурно се добри пријатели и не би го нападнал јавно ама се гледаше дека Тоти сакаше да му забие лактот на тој што е позади него.
Ако добро памтам за која случка со Констант ми збориш тогаш не знам, мислам дека немаше пенал.
Зборам за таа кога беше паднат на земја во второ полувреме.
Ако најдеш снимка постирај за да го разјасниме и тоа.
.. јас мислам дека Тоти не виде дека тоа е Мексес, бидејќи Мексес го бркаше на противничката половина(не својствено за него) и мислам дека доколку знаеше дека е Мексес немаше да го удри 

Можно е да се добри пријатели и нормално нема да се навредуваат пред камери сепак Мексес беше неколку години во Рома.ехх зошто да ќути кога веќе изеде лакт, зошто да му го лиже газот ?.. јас мислам дека Тоти не виде дека тоа е Мексес, бидејќи Мексес го бркаше на противничката половина(не својствено за него) и мислам дека доколку знаеше дека е Мексес немаше да го удри
А за пенал случката ќе почека видео, ќе видиш дека според сите правила и прописи тоа беше пенал![]()
Сепак Балотели е помлад и поамбициозен, мислам дека за брзо време ќе го надмине Тоти
btw кога Тоти го удри Балотели сите вие фанови на Милан, па и оние на Јуве го поздравиа потегот, сега кога е ваш размислувате од друга гледна точка, јбг![]()
незнам под кои услови се одигра утакмицава на Фиорентина и Палермо денеска..судијава требаше да ја прекине и порано ако гледаше некој знае кој дожд падна..топката не одеше и додавање на 2 метра не се подаваше..
Tancredi Palmeri
Milan's Bonera is very close to sign for Juventus
AC Milan News
Juventus are ready to offer Bonera a 3-year contract, according to Gazzetta dello Sport.
????![]()