Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
"Не те вреѓаме ради тоа што си обоен, туку затоа што си кретен без чест"
2rqipa9.jpg

лепо речено ;)

Ќе се повтори ли последното коло од сезона 07-08 ? :icon_lol:

А за жолтиот картон шо ќе кажеш ? заслужено го доби или ?

А туркањето на Маркињо и не беше баш за жолт, барем не за втор... а и во такви ситуации дел од работата треба да ја заврши играчот врз кој е направен фаулот (малце глума... ), а не како Маркињо, си остана на нозе... :D
Не го гледав првото не видов ни Суљо зошто добил црвен??? :) А и не знам дали ги мешаш Маркињо и Маркињос :) Зборувам за Маркињо
images
тој си падна пошетено :D Не велам дека исклучувањето на Балотели ќе променеше многу (посекако мизерија беше Рома цело 2 полувреме) ама судииве во Италија се каНтастрофа.

"Не те вреѓаме ради тоа што си обоен, туку затоа што си кретен без чест"

лепо речено ;)

Ако идеме по оваа логика тогаш ваков транспарент треба на секој ебан стадион да има против Тоти ;)

Пошо кога сме кај кретените Тоти >>>>>> Балотели

Тоти има далеку поеќе срамни/очајни потези

Побарај си го клипот кога крвнички му влегува на Балотели(додека овој беше во Интер)
Е тоа синко е кретен ;)

Ако идеме по оваа логика тогаш ваков транспарент треба на секој ебан стадион да има против Тоти ;)

Побарај си го клипот кога крвнички му влегува на Балотели(додека овој беше во Интер)
Е тоа синко е кретен ;)
Aма Балотели е малд и тие веруваат дека во него имат поголем потенцијал од Тоти. :facepalm:

Е тоа синко е кретен ;)

Сепак Балотели е помлад и поамбициозен, мислам дека за брзо време ќе го надмине Тоти :D

btw кога Тоти го удри Балотели сите вие фанови на Милан, па и оние на Јуве го поздравиа потегот, сега кога е ваш размислувате од друга гледна точка, јбг :)

Aма Балотели е малд и тие веруваат дека во него имат поголем потенцијал од Тоти. :facepalm:
Балотели е многу форсиран од медиумите ко bad boy и затоа некој се дрзнува да каже дека Балотели бил кретен а иронијата е што баш тие во своите редови имат кретен х10.

плус пораката е јасна, да се разграничат навредите, фановите дават на знаење дека не го враѓаат на расистичка основа, туку бидејќи е гад како човек :)

Не го гледав првото не видов ни Суљо зошто добил црвен??? :) А и не знам дали ги мешаш Маркињо и Маркињос :) Зборувам за Маркињо
images
тој си падна пошетено :D Не велам дека исклучувањето на Балотели ќе променеше многу (посекако мизерија беше Рома цело 2 полувреме) ама судииве во Италија се каНтастрофа.

Суљо доби црвен дека е најглупото суштество на планетата Земја и пошироко... после жолтиот на Бало протестираше кај судијата... па го фати за раце за да не му покаже жолт картон, а во меѓувреме сигурно му еб*л све живо од женски род и нормално на крај Роки му извади црвен картон, си го заслужи.

Инаку може и да сум ги збунил Маркињо и Маркињос :D

Сепак Балотели е помлад и поамбициозен, мислам дека за брзо време ќе го надмине Тоти :D

btw кога Тоти го удри Балотели сите вие фанови на Милан, па и оние на Јуве го поздравиа потегот, сега кога е ваш размислувате од друга гледна точка, јбг :)
Добар обид за да ја завртиш дискусијата во твоја полза.

Кога дискутираш со мене немој да ги мешаш другите со нивните мислења бидејќи не сме исто.

Пораката од фановиве на Рома е тотално срање

Со која постапка им има тој згрешено па тие да го викаат кретен или тоа е само да си ја тргнат вината?

Можеби згреши што не стана и му ја еба мамата тогаш на Тоти.

Балотели е многу форсиран од медиумите ко bad boy и затоа некој се дрзнува да каже дека Балотели бил кретен а иронијата е што баш тие во своите редови имат кретен х10.

ххх бед бој е, не е форсиран, сам си го прави тоа .. како и да е лично ЈАС, каков и да е Балотели ми се свиѓа како фудбалер, и тоа што е пргав за мене е ОК, само да не претерува и да покушава да го стаса Тоти во глупостите:D .. нека проба како фудбалер да биде подобар :)

ххх бед бој е, не е форсиран, сам си го прави тоа .. како и да е лично ЈАС, каков и да е Балотели ми се свиѓа како фудбалер, и тоа што е пргав за мене е ОК, само да не претерува и да покушава да го стаса Тоти во глупостите:D .. нека проба како фудбалер да биде подобар :)

Како фудбалер се покажува одлично и на 12 утакмици има 11 гола постигнато а сеуште го нема дадено максимумот.

п.с сакаш да кажеш дека сите овие се глупи а фановиве на Рома не го вреѓале Балотели на расна основа и покрај тој мизерен транспарент?

AC Milan's Serie A game on Sunday night was temporarily suspended because of racist abuse directed towards Mario Balotelli and other black players by Roma fans.
Referee Gianluca Rocchi halted the game and the stadium announcer told Roma supporters they must desist with their monkey chants against black Milan players, or the game would be postponed.

Balotelli dva crveni zasluzi deneska , trebase crven da dobie uste koa go zavlece i udri Castan ( koga dobi prv zut a Muntari crven )

Cist penal ne sviren za Roma vrz Lamela vo 85'

Ne deka Roma igrase neso kujznae so, ne ni moze so tolku nesposoben covek na klupata, od koj jas so moite uspesi na FIFA, Pes i Football Manager sum zasluzil povekje od nego da bidam trener...ali toa e, ideme dalje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom