Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Прв пенал против Наполи сезонава. Ќе беше премногу ако истераа до крај, без ништо против нив.

Мило ми е како за пеналов(општо кажано, чист или подарен), така и за голов што го примија.
Втор е. На натпреварот Торино-Наполи досудија еден за Торино, кога завршија 3-5... и пак истиот судија, Антонио Џанокаро, кој изгледа дека не ги сака баш :D

Втор е. На натпреварот Торино-Наполи досудија еден за Торино, кога завршија 3-5... и пак истиот судија, Антонио Џанокаро, кој изгледа дека не ги сака баш :D

Им даде еве, можел имал change of heart после пеналот за Интер :D

Переира најголем аматер!!! Пет пати го претрчаа :pos::pos:

Честито нека ни е 27та титула штета што лани ради гол ди мунтари ни ја оспорија титулата сега 31 ке имавме ама тоа е идеме даље како најтрофејни, честито 8мо место на интер со можност за 9то и учество во куп де монголија само напред

Еве го видеото каде го капат Конте :icon_lol:

Стигна и хет-трикот на Кавани...Пандев повторно асистенција.

Незнам што е пожално дали Интер или Бранче што се лаже сам себе дека ќе се земат јаки играчи и ќе се атакува на титула следната сезона. :pos:

Малце е морбидно,али морав :D

397916_471072399627948_933150816_n.jpg

Поздрав до сите дежурни математичари тука :гик:
„Да живее нашиот непријател, така ќе може да сведочи за нашата победа!“
941105_465707903503589_2094699441_n.jpg

Значи најглупото нешто од Бранче ми е кога ќе каже: Еве го Горан Пандев, довчерашниот играч на Интер. :confused: Како тоа довчерашен кога Пандев веќе две години игра во Наполи.

Значи најглупото нешто од Бранче ми е кога ќе каже: Еве го Горан Пандев, довчерашниот играч на Интер. :confused: Како тоа довчерашен кога Пандев веќе две години игра во Наполи.
да да исто кога сака неутралност да држи,а по гласот му се познава дека го кине од внатре кога играат тиња интер или кога губат :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom