Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
пред време ви кажувам, Рома не тепа со Сиена, после да не ме замарате зошто на време не сум ве информирал,да земете некоја пара, посебно Џони Вајсмилер (тој слабо фаќа):P

пред време ви кажувам, Рома не тепа со Сиена, после да не ме замарате зошто на време не сум ве информирал,да земете некоја пара, посебно Џони Вајсмилер (тој слабо фаќа):P

Немам друга работа Рома со Сиена ќе ја пишам..пфф има утре еден куп утакмици..:D

На пример Аталанта-Болоња ќе си извадат едно нерешено, Партизан ќе му ја дупни глата на Звезда, Totenhem ќе му ги скрати маките на Виган и Мартинез, Зарагоза и Мајорка ќе си дадат по неколку гола. а Волфзбург глупаците ќе јадат 3-4 парчиња од Минхенгладбах;)

Немам друга работа Рома со Сиена ќе ја пишам..пфф има утре еден куп утакмици..:D

На пример Аталанта-Болоња ќе си извадат едно нерешено, Партизан ќе му ја дупни глата на Звезда, Totenhem ќе му ги скрати маките на Виган и Мартинез, Зарагоза и Мајорка ќе си дадат по неколку гола. а Волфзбург глупаците ќе јадат 3-4 парчиња од Минхенгладбах;)
пази со виган...неколку сезони по ред при крај се во зона на испаѓање и се повампируваат последни 3-4 натпревари и тепаат све пред себе...знам еднаш се погоди и на манчестер , челзи , сити да им кинат бодови....

Џони џабе се фураш коа знаеш дека ќе ти падне тикетот на прва утакмица :icon_lol:

За тоа дека Рома нема да победи против Сиена и врапчињата знаат, туку ти не заеба со Пескара што не кажа...

За тоа дека Рома нема да победи против Сиена и врапчињата знаат, туку ти не заеба со Пескара што не кажа...
Остај тоа па и не лаже да ги ставиме сите пари на Рома во купот:D

Не заебава Пупоне бе..вчера на пример знаеше за Лил со Сошо (3-0)3-3, Есторил Брага(0-1) 2-1 и Гјуор оние маџарите (3-0) 3-4 и не најде време да не информира тука..сигурно бил замешан во тие утакмиците и со албанската мафија..

Се сеќавате на онај скандалот каде македонец бил главен на ланецот на местени натпревари во Италија?..па ние уште се чудиме кој бил

Се сеќавате на онај скандалот каде македонец бил главен на ланецот на местени натпревари во Италија?..па ние уште се чудиме кој бил
1. Намести натпревар
2. Смени го името од Пупоне во ова сега за да не те откријат
3. Профит
:D

Да видите каква шанса имаше Ливаја, ццц :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom