Padroni di Roma
Aquile
ИОд Маџар Маало да не е?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИОд Маџар Маало да не е?![]()

пред време ви кажувам, Рома не тепа со Сиена, после да не ме замарате зошто на време не сум ве информирал,да земете некоја пара, посебно Џони Вајсмилер (тој слабо фаќа)![]()

пази со виган...неколку сезони по ред при крај се во зона на испаѓање и се повампируваат последни 3-4 натпревари и тепаат све пред себе...знам еднаш се погоди и на манчестер , челзи , сити да им кинат бодови....Немам друга работа Рома со Сиена ќе ја пишам..пфф има утре еден куп утакмици..
На пример Аталанта-Болоња ќе си извадат едно нерешено, Партизан ќе му ја дупни глата на Звезда, Totenhem ќе му ги скрати маките на Виган и Мартинез, Зарагоза и Мајорка ќе си дадат по неколку гола. а Волфзбург глупаците ќе јадат 3-4 парчиња од Минхенгладбах![]()
Џони џабе се фураш коа знаеш дека ќе ти падне тикетот на прва утакмицаНемам друга работа Рома со Сиена ќе ја пишам..пфф има утре еден куп утакмици..
На пример Аталанта-Болоња ќе си извадат едно нерешено, Партизан ќе му ја дупни глата на Звезда, Totenhem ќе му ги скрати маките на Виган и Мартинез, Зарагоза и Мајорка ќе си дадат по неколку гола. а Волфзбург глупаците ќе јадат 3-4 парчиња од Минхенгладбах![]()
Џони џабе се фураш коа знаеш дека ќе ти падне тикетот на прва утакмица![]()

За тоа дека Рома нема да победи против Сиена и врапчињата знаат, туку ти не заеба со Пескара што не кажа...пред време ви кажувам, Рома не тепа со Сиена, после да не ме замарате зошто на време не сум ве информирал,да земете некоја пара, посебно Џони Вајсмилер (тој слабо фаќа)![]()
За тоа дека Рома нема да победи против Сиена и врапчињата знаат, туку ти не заеба со Пескара што не кажа...

Остај тоа па и не лаже да ги ставиме сите пари на Рома во купотЗа тоа дека Рома нема да победи против Сиена и врапчињата знаат, туку ти не заеба со Пескара што не кажа...

1. Намести натпреварСе сеќавате на онај скандалот каде македонец бил главен на ланецот на местени натпревари во Италија?..па ние уште се чудиме кој бил