Вечер дерби! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Зошто ти беше смешно? Па и Сериа Ш да освоил Јуве незнам како би било толку смешно тоа, ај да учествувал во такво натпреварување а не го освоил да е смешно океј....Јас мислам дека е од Завидл'к , но не се секирај, ако продолжите како вчера да местите 1-2,7+ не ви бега Сериа Б и вам.Па конечно ќе имате шанса да освоите и вие нешто после години и годиниСлавјето на јувентус кога освои серија б ми беше посмешно, без никаква намера за провокација ,ама се искинав од смеење.

Зошто ти беше смешно? Па и Сериа Ш да освоил Јуве незнам како би било толку смешно тоа, ај да учествувал во такво натпреварување а не го освоил да е смешно океј....Јас мислам дека е од Завидл'к , но не се секирај, ако продолжите како вчера да местите 1-2,7+ не ви бега Сериа Б и вам.Па конечно ќе имате шанса да освоите и вие нешто после години и години![]()
Не е битно колку се сул кампо. Битно е што ФИГЦ не може толку да одземе колку што Јуве може да освоиДа да, Интер имаше репутација во Италија за местење па да продужиме да местиме , башка да ,, цели две години и години и години не сме освоиле титула, а и џабе се јачате кога ништо чудно пак ке излезе некоја "мајка на сите разговори" и оп! 45 сул кампо.![]()

а и џабе се јачате кога ништо чудно пак ке излезе некоја "мајка на сите разговори"
, а секое коло има некој што се жали...You think that is funny, Then Laugh if it makes you happyСлавјето на јувентус кога освои серија б ми беше посмешно, без никаква намера за провокација ,ама се искинав од смеење.
Вечер дерби!
Еве Морати почна да се спрема за неизбежното![]()
слушам картите биле распродадени, колку е точно незнам
Еве Морати почна да се спрема за неизбежното![]()
Не е битно колку се сул кампо. Битно е што ФИГЦ не може толку да одземе колку што Јуве може да освои![]()

За Курва Норд пред една недела мислам прочитав информација дека е распродадена, за другите не знам.