- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.844
- Поени од реакции
- 4.074
Немаше пенал? Не беше за жолт?
До двете. Ако Ибарбо се развие како шо треба, мислам дека ќе биди играчиште.
Erm, црвен му даде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаше пенал? Не беше за жолт?
До двете. Ако Ибарбо се развие како шо треба, мислам дека ќе биди играчиште.
2 жолти = црвен.Erm, црвен му даде.
А ти ако си порано роден од таа година ти препорачувам да си најдеш работа место да дремеш по форуми и да го цитираш секој втор коментар.Samo da te prasam - Dali ova 93 vo nikov sto ti e ja oznacuva godinata vo koja si roden? Ako e taka ,do negde ke te razberam...
Како може Освалдо да шутира пенал бе а Тоти е во игра???
![]()
Sharawy se povredi uste vo prvoto...Овој Астори ако не му легнало некое милионче на сметка за дебилниов потег ја глава сечам,кладилниците работат турбо.До црвениот Милан не покажаа ама баш ништо,а и незнам со која логика го извадија Шарави толку рано и го ставија Кркич ама ај.Астори звер,многу јак голман,заслужува шанса за трет голман во репрезентација
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 17:04 ---
А ти ако си порано роден од таа година ти препорачувам да си најдеш работа место да дремеш по форуми и да го цитираш секој втор коментар.
3 милиончина му легнаја на сметка на Астори во 79та минута за да напрај пенал и да добие црвен картон.Овој Астори ако не му легнало некое милионче на сметка за дебилниов потег ја глава сечам,кладилниците работат турбо.До црвениот Милан не покажаа ама баш ништо,а и незнам со која логика го извадија Шарави толку рано и го ставија Кркич ама ај.Астори звер,многу јак голман,заслужува шанса за трет голман во репрезентација
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 17:04 ---
А ти ако си порано роден од таа година ти препорачувам да си најдеш работа место да дремеш по форуми и да го цитираш секој втор коментар.
ХаххахахахахахахахахахахДали вечер киево ке успее да го искористи киксот на каљари?