Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега видов дека имал 1 жолт.
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 16:50 ---
Од трибини вриштат: Balotelli figlio di puttana :icon_mrgr:

Чист беше пеналот .
Аgazzi одлично бранеше .

Овој Астори заколнат Миланез, кој глупак е ејјјјјјј...

Шо му требаше тој глупав безвезален пенал да го направи...

Овој Астори ако не му легнало некое милионче на сметка за дебилниов потег ја глава сечам,кладилниците работат турбо.До црвениот Милан не покажаа ама баш ништо,а и незнам со која логика го извадија Шарави толку рано и го ставија Кркич ама ај.Астори звер,многу јак голман,заслужува шанса за трет голман во репрезентација :)
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 17:04 ---
Samo da te prasam - Dali ova 93 vo nikov sto ti e ja oznacuva godinata vo koja si roden? Ako e taka ,do negde ke te razberam...
А ти ако си порано роден од таа година ти препорачувам да си најдеш работа место да дремеш по форуми и да го цитираш секој втор коментар.

Денес ''убиство'' на Луиџи Ферарис. Со победава опстанок е обезбеден уште од сега. (y)Комшиките ќе цимолат кога ќе испаѓаат кој ќе ги ремети у пм :pos:.
Сампдорија - Рома 3-1 :cuc::D
C_3_Media_1638783_immagine_ts673_400.jpg

Овој Астори ако не му легнало некое милионче на сметка за дебилниов потег ја глава сечам,кладилниците работат турбо.До црвениот Милан не покажаа ама баш ништо,а и незнам со која логика го извадија Шарави толку рано и го ставија Кркич ама ај.Астори звер,многу јак голман,заслужува шанса за трет голман во репрезентација :)

А ти ако си порано роден од таа година ти препорачувам да си најдеш работа место да дремеш по форуми и да го цитираш секој втор коментар.
Sharawy se povredi uste vo prvoto...
Golmanot se vika AGGAZI a ne Astori !

3 милиончина му легнаја на сметка на Астори во 79та минута за да напрај пенал и да добие црвен картон. (y)

Опасно е паднат квалитетот на дискусија на темава,најверојатно многу копиљаци дознаа за форумов и се отиде у мајчину...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom