сам се прашаш сам си одговараш, така испадна работата 

Значи јас не сакав да кажам дека Берлускони не го земал Милан од љубов и го направил тоа што е денес, си зборев за бившите газди на Рома и кажав дека тие се што направиле, го правеле тоа од љубов, можеби не биле толку моќни како Берлускони, но одвоија големи средства за да Рома постане шампион(а кажав дека доколку сакаш да бидеш шампион во Италија пред Јуве,Милан и Интер навистина треба да вложиш многу пари), значи дадоа повеќе од она колку што можеа, затоа и заглавија во иднина, незнам дали Берлускони си го довел во прашање неговото сопствено богатство за Милан или пак кај него е обратно, тој сега штеди на сметка на клубот кој ради тоа се наоѓа на седмата позиција во Сериа А 

А ти виде дека јас никаде ништо не испровоцирав, немаше друг избор, па затоа сам си постави прашање на кое толку многу сакаше да ми го дадеш оној одговор у стил како Барлускони направил Милан да има толку многу титули а фановите на Рома љубоморат што тој не им е газда, немој да бидеш толку провиден, не сум јас тој што сакаше да кажам нешто, ти беше тој што сам си постави прашање и сам одговори на истото 

Фановите на Рома не љубоморат на Милан и тоа што Берлускони е нивни газда, само го исмејуваат старото курвариште 

--- надополнето: 24 декември 2012 во 01:36 ---
најлошиот состав во сериа а за оваа полусезона 

Abiati, De Silvestri, Silvestre, Lucio, Armero, Boateng, De Rossi, Lulić, Pato, Matri i Meggiorini.