Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Давај видеото :D
Не можам да го најдам по нетов ама се работи за мечот Милан-Баерн 4-1 од 1/8 финалето на ЛШ 2005/2006, мислам дека беше голот за 3-1. Ако го најде некој нека го постави:)

Ти мислиш в бандера ќе се удри тој по жици шета. :D морам да го постирам овој гол од поомилените ми е, онака во негов стил меѓу нозе на Буфон :)

Беше у план да се укине офсајдот ради Инзаги, се жалеле помошниците имале појќе работа од главните судии а помалце плата земале :D Чуекот си беше легенда нема туе што, не ми се свиѓал начинот на игра ама права гол машина беше, трчаше исто колку еден голман на утакмица а постигнуваше голови ко Меси :D Едноставно го сакаше топката... и радоста коа ќе постигнеше гол беше поголема и од детенце кога ќе добие пакетче за нова година :D

Се се, али да кажеш дека Пипо не бил добар...

Каков страшен тим имаа Милан, кој од кој поиграчиште и сите во топ форма...

зошто да плачам??.за Ламела и Шарави што земаат милиони а јас што имам триста проблеми??..мене не ме интересира јас едвај со Интер се замарам а камоли за некои играчи од ривалските клубови...поентата само ми беше дека Ламела и Шарави се на исто ниво а ти направи споредба како Шарави небаре Суарез е пак за класи да се работи..Ламела е многу добар играч и нема потреба статистиката да кажува бидејќи статистиката реално е курва и само реалната слика на теренот се гледа а Ламела го игра фудбалот и тоа многу..бидејќи ако гледаме статистички ќе увидиш дека некои играчи како Марио Гомез постигнуваат голови рамо до рамо со Меси и Роналдо а тие всушност се неписмени играчи затоа никогаш нема да бидат запаметени како големи и нема ниту еден значаен трофеј да освојат во кариерата и нема да се памтат..реално Инзаги само фановите на Милан ќе го паметат како легенда а другите фанови ќе го користат колку за ремет и то е то

Прво Ел Шарави е подобар од Зубита...
Второ морам да ти признаем дека ова е еден од поглупите коментари што сум ги прочитал у задње време, а сум читал у тој период и коментари на црнците од париз

Прифати го овој трофеј, оваа награда за најдегенското мислење до сеа што сум го прочитал на темава. Твојот лик и дело нема да останат незаборавени.

Прегледај го приврзокот 54868

Ти си број еден( барем до следната недела кога сум сигурен ќе имаме уште многу други кандидати).

Со почит академијата на дегенски мислења.

ти благодарам за тоа шо се потруди..го ценам твојот труд и како претседател на дегенството и дебилството во форумот кајгана би ти препорачал повеќе време да посветуваш и на останатите теми..

деген на годината:vozbud:..уште тоа ми фалеше да сибам веко
--- надополнето: Dec 21, 2012 3:13 AM ---
Прво Ел Шарави е подобар од Зубита...
Второ морам да ти признаем дека ова е еден од поглупите коментари што сум ги прочитал у задње време, а сум читал у тој период и коментари на црнците од париз

не знам сега дали јас имам проблем односно дали јас подетално и понапредно ги согледувам работите од сите вас сум поглуп едно е...па добро бе да му се невиди треба на сите да ви нацртам дека е тоа мое мислење и дека вие сте никој и ништо да согледувате и да попувате за тоа кој коментар е најглуп или пак подегенски..тоа што сите вие навивачки ги гледате работите не ве прави паметни или пак пообјективни..од мене сигурно не сте пообјективни бидејќи јас колку што имам навивано за Милан(кладилници) толку имам и за Рома(кладилници) и ги знам тие слаби точки на двата клуба и секако квалитетот на скоро секој поединец и сега дека напишав нешто што не ви одговара и одма деген.глупак,дебил ваков таков онаков..

едноставно сите ама апсолутно сите премногу навивачки ги гледате работите затоа нема објективност во сите теми тоа е проблемот и после секој втор е идиот или дебил..
--- надополнето: Dec 21, 2012 3:16 AM ---
Се се, али да кажеш дека Пипо не бил добар...
Милан имаше страшен тим..ама Пипо стварно беше добар во душата

Пескара бар ми го направи кефот у 95 минута, да цркнат овие Катанија... паднав на нив :tapp: Не можат да ја победат најкатастрофалната екипа у Серија А.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom